eGroupH – Uusi suunnistuksen harrasteryhmä tulee

eGroupH on Espoon Suunnan uusi suunnistuksen harrasteryhmä. Ryhmässä pyritään itsensä kehittämiseen maailman parhaan luontoliikuntalajin parissa. eGroupH harrasteryhmän toimintaa viitoittaa ennen kaikkea yhteisöllisyys.

eGroupH jäsenten treenaamista ohjaavat muut kuin kilpailulliset tavoitteet. Tärkeintä on yhdessäolo ja hienon lajin harrastaminen hyvässä porukassa. Kilpailuihin osallistuminen ja itsensä kehittäminen suunnistajana voivat olla tavoitteina, mutta tässä ryhmässä harrastajien toimintaa ei systemaattisesti tehdä tavoitteelliseksi eikä velvollisuuksia kilpailuihin, treeneihin tai tapahtumiin osallistumiseen ole. Jokainen voi valita harjoituksensa ja tapahtumansa oman mielenkiinnon sekä ajallisten resurssiensa puitteissa.

Ryhmän toimintaa ovat mm. yhteiset harjoitukset, leirit, kilpailut ja koulutukset. Toimintaan kuuluvat pitkälti nykyisesti Espoon Suunnan tapahtumat, mutta ryhmälle suunnitellaan ja toteutetaan myös omia harjoituksia, lajikokeiluja ja tapahtumia jäsenten toiveiden mukaisesti. Ennen kaikkea tarkoituksena on tehdä toiminnasta jäsentensä näköistä.

eGroupH harrasteryhmään alkavat haut yhdessä eGroup ja eGroupJr ryhmien kanssa ensi viikolla. Käytännössä eGroupH toimii jatkumona eGroupJr:n jälkeen ja vaihtoehtona eGroup:in kilpailuryhmän rinnalle. Ryhmän jäsenistö koostuu pääasiassa alkuun H/D16-, 18-, 20- ja 21-sarjojen harrastesuunnistajista.

 

Vielä lyhyesti:

Mitä?

eGroupH – harrasteryhmä H/D16-21 sarjalaisille harrastesuunnistajilel

Miksi?

Mahdollisuus suunnistuksen harrastamiseen hyvässä porukassa, omien aikataulujen ja mielenkiinnon mukaan.

Koska?

Ryhmän toiminta alkaa loppuvuodesta. Ryhmän toiminnan muodostumista ohjaavat ennen kaikkea siihen liittyvien jäsenten toiveet.

 

Uusien jäsenten lisäksi eGroupH toimintaan kaivataan vielä lisää innostuneita aikuisia ja ohjaajia. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä karipekka.seppanen@espoonsuunta.fi