Helsinki Indoor Cup

Mikä ihmeen Helsinki Indoor Cup?

Helsinki Indoor Cup (HIC) on uusi Espoon Suunnan järjestämä sisäsuunnistustapahtumasarja pääkaupunkiseudulla. Uuden tyyppinen tapa nauttia suunnistuksesta myös talvikaudella. Sisäsuunnistus sopii kaikille niin aloittelevista suunnistusharrastajista maajoukkuetason pihkaniskoihin. Sopii erityisesti liikkujille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Sisäsuunnistus tarjoaa 3D -labyrintin omaista seikkailua, turvallisesti rakennuksen sisällä.

Tehtäväsi on yksinkertainen. Selvitä rakennuksen sokkelot, käytävät ja portaikot. Löydä reittisi rastilta toiselle, lähdöstä maaliin, mahdollisimman nopeasti. Näissä tapahtumissa kelivarmuus on taattu, eikä liian pitkälle pääse eksymään, ellei astu ulko-ovesta ulos. Haastetta radalla tuovat eri kerrosten välisten kulkureittien löytäminen ja vauhti. Sisäsuunnistustapahtuman kesto vaihtelee tapahtumapaikasta riippuen, mutta tyypillisesti puhutaan sprinttimatkoista (5-15min).

Helsinki Indoor Cupin tapahtumat ovat kaikille Espoon Suunnan jäsenille ilmaisia, joten kannattaa ehdottomasti tulla paikan päälle kokeilemaan. Sisäsuunnistus toimii hyvin suunnistajien talvikauden harjoitteluun sillä se siinä pistetään koetukselle niin suuntavaisto kyky lähteä rastilta sujuvasti seuraavaa kohti.

 

Kauden 2020 tapahtumat ovat:

 

1 – Helsinki Indoor Cup – Opinmäki sunnuntaina 5.1.2020

2 – Helsinki Indoor Cup – Ässäkeskus sunnuntaina 12.1.2020

3 – Helsinki Indoor Cup – Metro Areena sunnuntaina 19.1.2020

 

Helsinki Indoor Cuppia ovat toteuttamassa EsSun nuorisojaos yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Lisätietoja tapahtumista saa nettisivuilta sekä sosiaalisen median kanavista.

 

https://helsinkiindoorcup.fi/

https://www.facebook.com/HelsinkiIndoorCup/

 

You may also like...