Helsinki Indoor Cup alkaa

Sisäsuunnistusten tapahtumasarja Helsinki Indoor Cup  alkaa taas välivuoden jälkeen. Luvassa on syystalvella kolme tapahtumaa, jossa päästään seikkailemaan erilaisiin rakennuksiin ympäri pääkaupunkiseutua. 

  • 18.11.2021 – OP-Vallila

  • 24.11.2021 – Ässäkeskus

  • 1.12.2021 – Metro Areena

Sisäsuunnistus sopii kaikille niin aloittelevista suunnistusharrastajista maajoukkuetason pihkaniskoihin. Sopii erityisesti liikkujille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Sisäsuunnistus tarjoaa 3D -labyrintin omaista seikkailua, turvallisesti rakennuksen sisällä.

Tehtäväsi on yksinkertainen. Selvitä rakennuksen sokkelot, käytävät ja portaikot. Löydä reittisi rastilta toiselle, lähdöstä maaliin, mahdollisimman nopeasti. Näissä tapahtumissa kelivarmuus on taattu, eikä liian pitkälle pääse eksymään, ellei astu ulko-ovesta ulos.  Haastetta radalla tuovat eri kerrosten välisten kulkureittien löytäminen ja vauhti. Sisäsuunnistustapahtuman kesto vaihtelee tapahtumapaikasta riippuen, mutta tyypillisesti puhutaan sprinttimatkoista (5-15min).

Lisätietoja tapahtumista löytyy verkkosivuilta – https://helsinkiindoorcup.fi/

You may also like...