Kuntosuunnistukset kiintorasteina 30.4 asti

Katse positiivisesti tulevaisuuteen ☀️!

Vaikka kevään kisoja joudutaan lykkäämään ja kuntorastikauden alkua siirtämään, voi positiivisesti ajateltuna katsoa että nyt on aikaa treenata hyvin. Suunnistus lajina tuo hyvää vastapainoa karanteenissä kyhjöttämiseen eikä kohtaamisia luonnon kanssa ole kielletty. Espoon Suunnan kuntorastit 30.4 asti tullaan pitämään kiintorastityyliin, niin että jokainen voi omaan tahtiin viikon aikana käydä seikkailemassa radalla.

 

Rasteilla merkinnät maanantaista sunnuntaihin. Tapahtumat maksetaan Rastilipussa, jonka jälkeen kartan voi itse tulostaa. Jo kalenterissa olevien kuntorastien lisäksi tullaan avaamaan lisäharjoituksia kaikille. Tapahtumiin kartat kohtuuhintaan 5e/kpl ja Espoon Suunnan jäsenille ilmaisia.

 

Pystytään terveenä ja treenataan tulevia kisoja kohti ✌️!