Seuraottelu 2020 – EsSu vs. HS

Mistä on kyse?  

Leikkimielisessä seuraottelukilpailussa otetaan mittaa kummasta seurasta, Espoon Suunta vai Helsingin Suunnistajat, löytyy aktiivisempia suunnistajia. Seuraottelussa lasketaan molempien seurojen osalta toukokuun 2020 aikana suunnistetut kilometrit yhteen ja katsotaan, kumpi pääsee pidemmälle. Samalla kisaillaan seuratasolla TOP3 viikottaisista sijoituksista sekä lopuksi kisan aktiivisin suunnistaja tittelistä.  

Mitkä suoritukset lasketaan? 

Seuraotteluun kelpaa mikä tahansa jaloin suoritettava suunnistussuoritus, jossa rata ja rastimäärä on ennalta tiedossa. Suoritukseksi kelpaavat seuran tai seuran ulkopuolisen tahon tarjoamat omatoimiset suunnistusmahdollisuudet, omatoimi-iltarastit, -lähirastit, -kiintorastit, lasten rastit jne kuntosuunnistusmahdollisuudet, valmennuksen harjoitukset, itselle tai pienelle porukalle tehdyt harjoitukset.

Mitä ei lasketa? 

Suoritukset, jotka eivät ole jaloin toteutettua suunnistusta, kuten pyöräilyt ja hiihto, joita emme vielä selkeyden vuoksi pysty laskemaan kisan tuloksiin mukaan. Myöskään vaellukset ilman rastien etsintää tai ennalta määrittelemättömät suunnistukset eivät kelpaa suorituksiksi. 

Ohjeistus

1. Suunnista valitsemasi omatoiminen suunnistusharjoitus

Mittaa urheilukellolla tai vastaavalla suunnistettu matka kiertoineen ja pummeineen päivineen. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta mitata matkaa, voi pituuden arvioida lisäämällä ilmoitetun / lasketun radan pituuteen noin 10 – 20% matkaa lisää. Laske löydetyt rastit. 

2. Kirjaa suorituksesi, johon tulee nimi, suunnistustapahtumat/ rata, suunnistetut kilometrit ja suunnistetut rastit googleformsin lomakkeen kautta. Lomake löytyy seuran MyClubista, Tiedotteet osiosta.

Huom! Ihanteellista olisi, että kirjaaminen tapahtuisi jokaisen suunnistussuorituksen jälkeen mutta kirjaaminen onnistuu myös esim viikoittain, kuittaamalla suunnistustapahtumat / rata kohtaan ”viikon suunnistukset”. Suosittelemme kuitenkin että, kirjaaminen tapahtuisi vähintään viikoittain, jotta kisan seuraaminen olisi mielekästä ja viikon TOP3 suoritukset  todellisia. 

Huom! Käytä samalla tavalla kirjoitettua nimeä / nimimerkkiä jokaisella kirjauskerralla

3. Voit seurata tästä linkistä missä kilpailussa mennään – https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vSz7FCOEoUcJ5phwkAXdA_to9Ffjq_snovLJt1t1KAM7wr9DcNf_Jz9p8IIashA3ZQtkBwsec3TQQWl/pubchart?oid=1733171953&format=image

Huomioimme viikoittain seuroittain TOP3 aktiivisimmat kilometrien kerääjät, julkaisemalla nimet / nimimerkin seurojemme sosiaalisen median kanavilla sekä kummankin seuraottelun HS vs EsSu jäsenpalvelutiedotteessa erikseen. 

Lähtökohtaisesti seuraottelu on leikkimielinen reilun pelin kilpailu, joten noudatetaan ylläolevia ohjeita niin saadaan kaikille tasapuolinen ja reilu kilpailu aikaiseksi. Seuraottelussa noudatetaan myös kaikkia viranomaisten antamia suosituksia. Suunnistamaan emme mene kipeänä, noudatamme suojaetäisyyksiä, emme liiku liian isoissa porukoissa ja vältämme kimppakyytejä. Turvallisuus ennen kaikkea!

 

Yhteyshenkilöt: 

Espoon Suunta:  Toiminnanjohtaja – Kari-Pekka Seppänen karipekka.seppanen@espoonsuunta.fi

Helsingin Suunnistajat: Toiminnanjohtaja – Anu Pikkarainen anu.pikkarainen@helsinginsuunnistajat.fi

Erikseen, mutta yhdessä!

#seuraottelu2020