Johtokunnan esittely 2021

Seuran johtokunta vuodelle 2021 esittäytyy lyhyillä viesteillä kuvien kera. Johtokunnan vastuulla on viedä eteenpäin seuraa sen toimintasuunnitelman mukaisesti siten että meillä suunnistamisen harrastaminen on entistä mukavampaa. Kullakin johtokunnan jäsenellä on oma vastuualue, josta hän vastaa. Toiminnan toteutus on kiinni meistä seuralaisista ja kannustankin tulemaan mukaan toimintaan — se on mukavaa. Voit olla yhteydessä meihin tai toiminnanjohtajaamme, niin teemme Essusta entistä paremman seuran – Essu Ei Hyydy!

Pasi Laaksonen – Puheenjohtaja

Olen Pasi ja nyt toista vuotta seuramme Puheenjohtaja. Lakisääteisesti vastuullani on, että toteutamme sääntöjemme mukaista toimintaa ja että hallintomme toimii lakien mukaan.
Haluan edistää oman vahtivuoroni aikana Essun kasvua yhtenäiseksi suunnistusseuraksi, johon mahtuvat saman katon alle kaikki suunnistuskoulusta huippu-urheiluun meitä harrastajia unohtamatta. Uskon että toiminnanjohtajan ja valmennuspäällikön avulla saamme entistä enemmän irti jäsenyydestä lisääntyvänä toimintana. Toisaalta seuramme ei toimi ilman meitä vapaaehtoisia ja toivon että entistä useampi pääsee tekemään palkitsevaa vapaaehtoistoimintaa suunnistuksen parissa, vaikka aiempaa kokemusta lajista ei olisikaan. Minuun voi olla yhteydessä sähköpostilla pj@espoonsuunta.fi, suoraan whatsappilla tai vedä hihasta tapahtumissa/lenkkipolulla.

Sanna Tervakangas – Varapuheenjohtaja / Seuratoiminta

Moi! Olen Sanna ja minulla on johtokunnassa erityisalueena kehittää seuran yhteistä toimintaa ja entisestään vahvistaa essu-henkeä ja yhteenkuuluvuutta. Essussa olen ollut vuosien varrella mukana monenlaisessa tekemisessä, niin suunnistuskoulussa, eGroupissa kuin eLadies-porukassa. Meidän EsSu on huippuseura monella eri tavalla ja tehdään siitä yhdessä vieläkin parempi! Jos tähän liittyen on ideoita ja toiveita niin minulle voi laittaa viestiä vaikka whatsappilla tai sähköpostilla sanna.tervakangas(at)hotmail.fi. Ja kunhan tästä päästään taas treeneihin ja kisoihin niin jutellaan livenä!

 

Jarmo Aho – Nuorisovastaava

Moikka! Olen Jappe ja toimin seuran nuorisovastaavana ensimmäistä vuotta. Tavoitteenani on edistää EsSun laadukasta nuorisotoimintaa, jolla luodaan pohjaa tulevaisuuden seuratoiminnalle. Mukaan voi tulla Suunnistuskouluun ja eGroupJr-ryhmään ikäluokasta riippuen ja varttuneemmat seuralaiset ovat tervetulleita ohjaamaan ryhmiä tai osallistumaan yksittäisten tapahtumien järjestelyihin. Yhteyden minun ja nuorisotoimintaan saa nuoriso@espoonsuunta.fi.

 

Emil Laaksonen – Maankäyttö- ja ratamestarivastaavana

Moi, olen Emil ja aloitin EsSun kartoitus-, maankäyttö- ja ratamestarivastaavana johtokunnassa. Vastaan ratamestarien koulutuksesta ja siitä, että tapahtumiin löydetään ratamestarit. Lisäksi suunnittelen uusien alueiden kartoituksia ja vanhojen karttojen päivityksiä. Vastaan myös maanomistajasuhteista. Tavoitteenani on varmistaa laadukkaat harjoittelu- ja kilpailuolosuhteet karttojen ja ratamestarien osalta. Yhteyttä minuun voi ottaa sähköpostilla kilpailut@espoonsuunta.fi

 

Petri Vesanto – Valmennus

Terve, olen Petri ja toimin valmennusjaoston vetäjänä. Olen johtokunnassa nyt toista rupeamaa ja kaikkiaan johtokuntavuosia on kertynyt aika monta erilaisissa tehtävissä. Aikanaan nuorisopuolella ja sittemmin valmennus- ja kilpailutoiminnassa. Nyt tehtäväni on organisoida ja hoitaa asioita niin, että Essun urheilijoilla on mahdollisimman hyvät olosuhteet ja taustaedellytykset kehittyä vaikka maailman huipulle ja meidän valmentajien ja tukijoukkojen on mukavaa ja helppoa heitä siinä auttaa. Menemme eteenpäin koronasta huolimatta ja osoituksena siitä meillä aloittaa ensi viikolla työnsä Essun ensimmäinen palkattu valmennuspäällikkö. Toivottavasti pian pääsemme näkemään toisiamme kisapaikoilla. Sitä ennen ja myös siitä eteenpäin: Treenataan tosissaan, mutta ei vakavasti 👌

 

Virpi Palmen – Tapahtumat

Moikka! Tässä Virpi Palmen, joka on uusi tulokas Essun johtokunnassa, mutta muuten ollut monessa seuratoiminnan tehtävässä mukana vuosien varrella. Vastuualueeni on nyt tapahtumat. Tässä vuosi on alkanut hiukan erilaisilla tapahtumilla mm. lasten ja aikuisten Espoo-hiihto jne. Eli jos tulee ideoita, minkälaisia tapahtumia voisi olla, kun nyt erilaisia aikoja eletään ja normi suunnistus tapahtumia on haasteellista järjestää, niin viestittele Virpille. Omatoimirasteja on hyvin tarjolla ja kisajärjestelyt eSprint ja SM pyöräsuunnistus etenevät.

 

Milla Lötjönen – Koulutus ja osaaminen

Moikka! Olen Milla, toista kautta johtokunnassa ja vastuualueena koulutus.
Koulutusasioiden lisäksi olemme edistäneet seuran eri vastuualueiden, ns. hiljaisen tiedon ja parhaiden käytäntöjen kirjallisia kuvauksia, jotta seuran toimintaan on helppo lähteä mukaan. Näin olemme myös pyrkineet tuomaan näkyväksi seuratyötä laidasta laitaan.
Omaa suunnistushistoriaa tulee lähipäivinä täyteen 35 vuotta. EsSussa toimin myös suunnistuskoulussa ohjaajana ja eLadies-porukassa.