eTaitorastit alkavat omatoimisina

Kevättä kohti kun mennään, niin monenlaiset suunnistusharjoitukset astuvat kalenteriin. Valmennusryhmämme eGroup aloittaa taitoharjoituksilla valmistautumisen tulevan kauden koitoksiin. Nyt myös muilla on mahdollisuus osallistua näihin samoihin laadukkaisiin harjoituksiin eTaitorastien muodossa. eTaitorastit ovat taitoharjoituksia, joissa kullakin tapahtumalla on oma teemansa. Harjoituksen yhteydessä osallistujille jaetaan harjoituskortti, josta löytyvät ratamestarin mietteet sekä tarvittavat vinkit oman suorituksen analysointiin

Vallitsevissa olosuhteissa taitoharjoitukset on muutettu omatoimisesti toteutettaviksi. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö näistä harjoituksista pääsi nauttimaan. Osta kartta Rastilipusta, tulosta itse tai nouda karttalaatikosta. Harjoituskortti tarjoaa mahdollisuuden valmistautumiseen ja analysointiin myös omatoimisesti toteutetussa harjoituksessa. 

You may also like...