eSprint ilmoittautuminen auki

eSprintin imoittautuminen avattu ja kilpailukutsu julkaistu
 
Vallitsevan tilanteen johdosta sarjoihin ja osallistujamääriin on tehty rajoituksia. Haluamme varmistaa nuorten katsastuskilpailuiden onnistumisen, joten pääpaino tapahtumassa on katsaussarjoissa, joihin ei ole ilmoittautumisrajaa. Kansallisen kilpailun puolella olemme kuitenkin halunneet mahdollistaa ns. kuskisarjat niille, jotka sprinttitaitojaan haluavat tulla mittaamaan. Yhteensä näihin kaikkiin kansallisen kilpailun sarjoihin otetaan 150 hlö.
 
Ilmoittautuminen avautuu kaikkiin sarjoihin samanaikaisesti. Seuraa nettisivujen ilmoittautumisen aukeamisen osalta. Kaikkien sarjojen ilmoittautumisten on oltava perillä sunnuntaina 2.5.2021 klo 24.00 mennessä. Ilmoittautuminen Irma-palvelun kautta. Mikäli kansallisissa sarjoissa (H/D21, 40 ja 50) osallistujakiintiö 150 hlö täyttyy, niin suljetaan ilmoittautuminen näiden sarjojen osalta. Ilmoittautuminen nuorten katsastussarjoihin jatkuu kuitenkin loppuun asti ilman rajoitteita.