eTaitorastit jatkuvat

Syksyn ensimmäiset eTaitorastit järjestetään keskiviikkona 11.8.2021 Kellonummella. Tapahtuman pysäköinti, lähtö ja maali sijaitsevat Oittaalla. Lari Pernu on laatinut 6 noin 1.2 km pituista vetoa sisältävän radan Kellonummen vähemmän käytettyihin maastonosiin. Rataa on mahdollista lyhentää noin 4 km ja noin 5.8 km pituiseksi. Matkaa lähtöön on 1600 m. Ratamestari tarjoaa mahdollisuuden treenata oman suunnistussuorituksen hallintaa ja rastityöskentelyn sujuvuutta. Radoilta löytyy myös reitinvalintaa.

Tapahtuman lähtö on auki klo 17-18.30. Ilmoittautuminen tehdään Navisportissa: https://navisport.appspot.com/events/7b9c3ded-f5f6-48ae-a888-655bbba2835f/registration . Tapahtuma on Espoon Suunnan jäsenille ilmainen, mutta ennakkoilmoittautuminen olisi silti hyvä tehdä.

Myöhemmin rastit voi kiertää omatoimisesti, eOmatoimirastien liput löytyvät maastosta 18.8.2021 asti. Omatoimirasteille ilmoittaudutaan Rastilipussa, josta saatavilla karttalinkki maksamisen jälkeen kuten muillakin Espoon Suunnan omatoimirasteilla.

Ensi viikolla eTaitorasteilla Jukola-treeni Kopparnäsissä, poikkeuksellisesti tiistaina 17.8.2021.

 

 

You may also like...