Omatoimiharjoituksia tarjolla

Espoon Suunta järjestää kaikille avoimia omatoimisia taitoharjoituksia, jotka ovat nimeltään eOmatoimirastit. Tällä hetkellä tarjolla on esimerkiksi omatoiminen kortteliharjoitus eOmatoimirastit – Lansanpuro. Tulossa on myös muita harjoituksia, kuten harjoituskartat eSprint 2021 ja SM-Pyöräsuunnistuksiin. Lisäksi omatoimisia harjoituksia on tulossa Kopparnäsin mahtaviin kalliomaastoihin. 

Omatoimisuunnistuksia järjestetään niin kortteli-, sprintti- kuin metsäsuunnistuksessakin. Erilaisista harjoituksista tiedotetaan Rastilipussa, josta voi kartan myös ostaa itselleen tulostettavaksi 8€ hintaan tai noutaa kopion karttalaatikosta. Karttalaatikko löytyy Espoon Suunnan seuramajalta (Kylänvanhimmanpiha 7 02210 Espoo), ulko-oven vierestä. Punainen postilaatikko, jossa karttakansio. Maksun jälkeen täältä voi myös noutaa kopion. Mikäli kartat ovat kansiossa loppu, niin ilmoita karipekka.seppanen@espoonsuunta.fi.

Rastilipusta löytyvät myös harjoitusten tarkemmat tiedot niin sijainnista, teemasta, radoista, rastimerkinnöistä kuin harjoituksen voimassaoloajoista.

Kartta on mahdollista maksaa mobiilisti myös seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum, Eazybreak, Edenred. Maksaessasi liikuntaeduilla etsi saajaksi Espoon Suunta. Lähetä kuitti suorituksesta (esimerkiksi kuvakaappaus) karipekka.seppanen@espoonsuunta.fi, niin saat vastauksena karttalinkin

 

eOmatoimirastit ovat Espoon Suunnan jäsenille ilmaisia, josta tiedot MyClubissa

 

You may also like...