Napapiiri Jukola tulee – EsSu ei hyydy

Vihdoista viimein Rovaniemellä kisataan, sillä viime vuodelta ja tämänkin vuoden kesäkuulta siirretty Napapiiri Jukola näkee päivänvalon. Espoon Suunta lähtee Jukolan ja Venlojen Viestiin runsain joukkuein. Launtaina päivällä kisattavaan Venlojen viestiin osallistuu 13 joukkuetta ja illalla alkavaan ja yön yli kestävään Jukolan Viestiin EsSu osallistuu kahdeksalla joukkueella.

Miehissä edustusjoukkueet käsittävät kaksi ensimmäistä joukkuetta ja naisissa kolme. Erityisesti ykkösjoukkueilta voi olettaa hienoja suorituksia, mitä toivottavasti päästään seuraamaan niin paikan päällä kuin kotisohvilla. 

 

EsSun seuratelttapaikkalla järjestetään Venlojen viestin ja Jukolan välissä kahvitilaisuus klo 20, jonka tarkoituksena on mahdollistaa kaikkien EsSu henkisten kohtaaminen. Kutsu tapahtumaan on avoin kaikille jotka se omakseen kokevat. Tule rohkeasti nauttimaan hyvästä seurasta pullakahvien merkeissä Espoon Suunnan seurateltalle Jukola lauantaina klo 20!