Haku Essun valmennus- ja harrasteryhmiin on auki – eGroup, eGroupH ja eGroupJr 2022

Haku suunnistuksen valmennus- ja harrasteryhmiin eGroup, eGroupH ja eGroupJr kaudelle 2022 on meneillään ja auki 30.10.2021 saakka. Ryhmien toiminnasta järjestetään infotilaisuudet etäyhteydellä.

eGroupJr on 11-14-vuotiaiden valmennusryhmä ja eGroup on tätä vanhempien juniorien ja aikuisikäisten kilpasuunnistajien valmennusryhmä. eGroupH on nuorten harrasteryhmä.

Edellä mainittujen valmennusryhmien lisäksi Espoon Suunnassa toimii kilpa- ja harrasteyhteisöjä mm. veteraani-, pyörä- ja hiihtosuunnistajille. Nuorten harrasteryhmän lisäksi Espoon Suunnassa toimii aikuisten harrasteryhmä eTreenarit.

eGroupJr

Espoon Suunnan 11-14 (15) – vuotiaiden nuorten ryhmä eGroupJr tarjoaa motivoituneille nuorille suunnistajille laadukkaita harjoituksia, leirejä, kilpailumatkoja sekä ohjeelliset esimerkkiviikko-ohjelmat harjoitusjaksoittain sekä tukea ja opastusta omatoimiseen harjoitteluun.

Ryhmän toiminta jatkuu uuden kauden osalta 1.11.2021. Uudet hakijat voivat kuitenkin tulla tutustumaan eGroupJr:n treeneihin jo lokakuussa, sillä suunnistuskoulu loppuu syyskuun loppuun. Myös ikäryhmästä seuraavaan siirtyvät vuonna 2006-2007 syntyneet ovat erittäin tervetulleita osallistumaan Jr:n treeneihin, kunnes toiminta heidän seuraavassa ryhmässään alkaa.

Ryhmä on tarkoitettu kaudella 2022 sarjoissa HD12 ja HD14 suunnistaville nuorille (2008 – 2011 syntyneet). Vuonna 2007 syntyneet voivat hakea joko eGroupJr-, eGroup- tai eGroupH-ryhmään oman valintansa mukaisesti. Huomatkaa, että tällä lomakkeella haetaan vain eGroupJr-ryhmään! eGroupJr-ryhmään valituille järjestetään aloitusleiri 21.11.2021 (paikka ilmoitetaan myöhemmin).

Ryhmään haetaan täyttämällä tämä lomake 30.10.2021 mennessä. Ensimmäiset valinnat ryhmään tehdään 1.11.2021. Ryhmää täydennetään myöhemmin uusien hakemusten perusteella. Ryhmään valitsemisen edellytyksenä on nuoren oma halu kehittyä urheilijana, osallistua suunnistuksen kilpailutoimintaan Espoon Suunnassa sekä sitoutua ryhmän yhdessä laatimiin pelisääntöihin.

Valmennusryhmän maksu vuoden 2021 osalta on 175 eur, joka sisältää mm. harjoitukset, päiväleirit, suunnistuslisenssin ja vakuutuksen, vuosi- ja viikkotasoisen harjoitusohjelman sekä tuen leirimaksuihin.

Valmennusryhmämaksu 175€
– Kilpailulisenssi + Sporttiturva vakuutus
– Harjoitukset ja niihin liittyvän valmennuksen karttoineen
– Esimerkkiviikko-ohjelmat harjoitusjaksoittain ja sitä tukevan opastuksen
– Päiväleirit valmennuksineen, mukaan lukien kartat ja ruokailut
– Muut Essun leirit edullisilla omakustannushinnoilla, joissa on mukana vain urheilijasta itsestään aiheutuvat välittömät kustannukset.
– Tukea kilpailuihin osallistumiseen. Seura maksaa nuorille suunistajalle (alle 20v) valittuihin henkilökohtaisiin kilpailuihin sekä viesteihin (https://espoonsuunta.fi/nuoret/nuorten-kilpailut/)

Lisätietoja eGroupJr ryhmän toiminnasta ja ryhmään hakemisesta antaa Kai Hilo, 040-8652858.

Hakulomake

Infotilaisuus 14.10.2021

eGroup

eGroup on Essun 16-, 18-, 20-, 21- sarjoissa kilpasuunnistajana kehittymään ja menestymään pyrkivistä urheilijoista koostuva ryhmä, jonka jäsenet ovat selkeästi urheiluun ja harjoitteluun sitoutuneita. Kaudelle 2022 ryhmä on jaettu kolmeen osaan, joiden hakulomakelinkit alla:

eGroup – valmennusryhmän maksu vuonna 2022 on 200 eur.
Maksu kattaa:
– Harjoitukset ja niihin liittyvän valmennuksen karttoineen
– Vuosi- ja viikkotasoisen harjoitusohjelman ja sitä tukevan opastuksen
– Päiväleirit valmennuksineen, mukaan lukien kartat ja ruokailut
– Muut Essun leirit edullisilla omakustannushinnoilla, joissa on mukana vain urheilijasta itsestään aiheutuvat välittömät kustannukset.
– SM-kilpailujen ja arvokilpailuiden näyttökilpailuiden kilpailumaksutuki

Mahdollisista sali- ja juoksuratakorteista peritään omakustannushinta.

Valittujen eGroup-ryhmän urheilijoiden kanssa tehdään urheilijasopimukset, joissa määritellään ryhmän toimintaan liittyvät keskeiset käytännöt sekä urheilijan ja seuran velvoitteet. 

Edustusurheilijoille voidaan lisäksi myöntää erikseen määriteltävät valmennusstipendit.

Lisätietoja valmennuksen eri ryhmiin hakemisesta, toiminnasta ja edustusurheilijoiden tuesta antavat valmennusjaoston puheenjohtaja Petri Vesanto, 050-517 6268 ja sekä ryhmien vastuuvalmentajat.

 

eGroupH

eGroupH on Espoon Suunnan suunnistuksen nuortenharrasteryhmä. Ryhmässä pyritään itsensä kehittämiseen maailman parhaan luontoliikuntalajin parissa. eGroupH harrasteryhmän toimintaa viitoittaa ennen kaikkea yhteisöllisyys.

eGroupH jäsenten treenaamista ohjaavat muut kuin kilpailulliset tavoitteet. Tärkeintä on yhdessäolo ja hienon lajin harrastaminen hyvässä porukassa. Kilpailuihin osallistuminen ja itsensä kehittäminen suunnistajana voivat olla tavoitteina, mutta tässä ryhmässä harrastajien toimintaa ei systemaattisesti tehdä tavoitteelliseksi eikä velvollisuuksia kilpailuihin, treeneihin tai tapahtumiin osallistumiseen ole. Jokainen voi valita harjoituksensa ja tapahtumansa oman mielenkiinnon sekä ajallisten resurssiensa puitteissa.

Ryhmän toimintaa ovat ryhmän omat harjoitukset, leirit, lajikokeilut sekä seuran yhteiset harjoitukset, jumpat, vaellukset yms. Toimintaan kuuluvat pitkälti nykyisesti Espoon Suunnan tapahtumat, mutta ryhmälle suunnitellaan ja toteutetaan myös omia harjoituksia, lajikokeiluja ja tapahtumia jäsenten toiveiden mukaisesti. Ennen kaikkea tarkoituksena on tehdä toiminnasta jäsentensä näköistä.

Käytännössä eGroupH toimii jatkumona Suunnistuskoulun ja eGroupJr:n jälkee. Vaihtoehtona eGroup:in kilpailuryhmän rinnalle. Ryhmän jäsenistö koostuu pääasiassa alkuun H/D16-, 18- ja 20-sarjojen harrastesuunnistajista. Vanhemille harrastesuunnistuksesta kiinnostuneille löytyy eTreenarit aikuisten harrasteryhmä – https://espoonsuunta.fi/harraste/harrasteryhmat/etreenarit/.

Ryhmämaksu 130€ sisältää
– Harjoitukset ja niihin liittyvän ohjauksen karttoineen
– Päiväleirit ohjauksineen, mukaan lukien kartat ja ruokailut
– Tukea kilpailuihin osallistumiseen. Seura maksaa nuorille suunistajalle (alle 20v) valittuihin henkilökohtaisiin kilpailuihin sekä viesteihin (https://espoonsuunta.fi/nuoret/nuorten-kilpailut/)

eGroupH toimintaa suunnitellaan ja kehitetään yhdessä urheilijoiden kanssa

 

Lisätietoja ryhmään hakemisesta, toiminnasta antaa KP Seppänen, 044-0806943

Hakulomake

You may also like...