Huippu-urheilusuunnitelma esittelyssä

Espoon Suunta kävi esittelemässä huippu-urheilusuunnitelmaansa osana huippusuunnistuksen tähtiseuraprojektia. Suunnistuksen huippu-urheilun Tähtiseurat esittelivät keskiviikkona (13.10.) valmennustoimintaansa Suunta Huipulle -seuraohjelman Kokoontumisrastilla. Espoon Suunnan, Helsingin Suunnistajien ja Tampereen Pyrinnön huippu-urheilusuunnitelmiin voi tutustua täällä

Polku Suunnistuskoululaisesta kohti huippua on täsmentynyt ja tärkeänä osana tätä myös harrastesuunnistuksen mahdollisuuksia on parannettu viime vuosina. Tavoitteena on että EsSusta löytyy jokaiselle paikka olla ja harrastaa maailman parasta luontoliikuntalajia. Jos toiminta kiinnostaa, tervetuloa rohkeasti mukaan 🙂!

Haku suunnistuksen valmennus- ja harrasteryhmiin eGroup, eGroupH ja eGroupJr kaudelle 2022 on meneillään ja auki 30.10.2021 saakka. Tutustu lisää ja laita hakemuksesi sisään täällä

Mikäli Espoon Suunnan toiminta kiinnostaa yleisesti, liity jäseneksi tai kysy lisää

 

You may also like...