Suunnistusta Suomen legendaarisimmalla tapahtuma-areenalla

Helsinki Indoor Cup jatkuu keväällä vielä yhden erikoistapahtuman verran, kun on aika suunnata Suomen legendaarisimmalle tapahtuma-areenalla. Olympiastadionin suunnistus tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ja ympäristön, näissä historiallisissa puitteissa on urheiltu monissa eri lajeissa mutta nyt on myös suunnistuksen vuoro.

Kyseessä ei ole perinteinen sisäsuunnistustapahtuma vaan tapahtumassa suunnistetaan ”ulkotiloissa”. Käytännössä Olympistadion katetussa osassa, katsomoissa ja käytävillä. Erityisessä ympäristössä on huomioitava seuraavat seikat
– Ulkovaatetus suositeltava, tapahtumassa suunnistetaan pääosin ulkoilmassa
– Nastat kengissä kielletty – stadionin erityispiirteet huomioiden nastat kengissä eivät ole sallittuja, joten normaalit lenkkarit jalkaan. Rata suunnitellaan niin että siinä pyritään välttämään mahdollisia liukkaita paikkoja
– Muuten tapahtumakonsepti, kartta ja rata vastaavat Helsinki Indoor Cupista tuttua mallia johon voi tutustua tapahtumaohjeet sivulla
– Tapahtuma-aika klo 11-13