Nuorisovalmennuspäälliköksi Espoon Suuntaan?

Yllä olevalla ilmoituksella haettiin Suunnistaja-lehden ilmoituksessa seurakavereita Espoon Suuntaan vuoden 1993 lopulla.

Paljon on vettä virrannut Glims-joessa tämän ilmoituksen jälkeen: tänään Espoon Suunta on yksi Suomen suurimmista suunnistusseuroista ja Suomen Olympiakomitean hyväksymä lasten ja nuorten sekä huippu-urheilun Tähtiseura. Teekkarihenkinen huumori ei ole kuitenkaan kokonaan hävinnyt, ja osaamme edelleen nauraa itsellemme!

Haemme tällä kertaa seuraamme Nuorisovalmennuspäällikköä ottamaan haltuun (nuoriso)suunnistuksen edelläkävijäseuran valmennuksen koordinoinnin. Tässä uudessa roolissa pääset kehittämään seuran nuorisovalmennustoimintaa, erityispainopisteenä rakentaa toimiva jatkumo nuorisotoiminnasta aikuisten valmennukseen; tiedossa siis monipuolisia tehtäviä niin kaikenikäisten urheilijoiden kuin valmentajienkin kanssa.

Lähimpinä kollegoinasi ovat seuran harrastevalmentajat, päävalmentaja, sekä toiminnanjohtajamme; Lisäksi yhteistyötä tehdään aktiivisesti muiden kestävyyslajien seurojen, oppilaitosten, sekä Suomen Suunnistusliiton kanssa. Espoon Suunta on kansainvälisesti erityisen verkottunut seura, joten työssä on myös maan rajat ylittävä ulottuvuus.

Poikkeuksellisen menestyksekkäässä seurassa on myös poikkeukselliset mahdollisuudet – tämä antaa sinulle liikkumavaraa kehittää ja kokeilla asioita, joita ei ole aiemmin tehty! Seuran johto ja harrastevalmentajat ovat – maailman innovatiivisimpien kaupunkien joukkoon nimetylle Espoolle sopivasti – huippuosaajia ja avoimia uudelle. Modernista ketteryydestä huolimatta seurassa noudatetaan pysyviä, toimivia käytänteitä, joilla päivittäinen valmennustoiminta pyörii vaivattomasti.

Tavoitteenamme on palkata valmennuspäällikkö pidemmällä perspektiivillä, mm. tulevien vuosien suurtapahtumajärjestelyjä silmällä pitäen. Tehtävä tulee olemaan keskeinen rakennettaessa Espoon Suunnan tulevaisuutta – ja maailman parasta suunnistusseuraa!

Tehtävät: 

  • Nuorten valmennustoiminnan koordinointi ja kehittäminen yhteistyössä nuorten ryhmävalmentajien kanssa. 
  • Nuorten toiminnan niveltäminen miesten ja naisten valmennustoimintaan yhdessä ryhmävalmentajien kanssa. 
  • Koko valmennuksen harjoitus- ja leiriohjelmien hallinnointi ja niistä viestintä. 
  • Leirien ja kilpailumatkojen järjestäminen ja asiaan liittyvä viestintä.
  • Tapahtumalistojen ja rekisterien ylläpitäminen.
  • Yhteistyö muiden seurojen, oppilaitosten ja koulujen kanssa, sekä Suunta Huipulle -koordinaattorina toimiminen.

Valmennuspäällikön roolissa sinulta edellytetään jämäkkää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä viestinnällistä kyvykkyyttä. Suunnistuksen lajiosaaminen tai valmennuskokemus eivät ole edellytyksiä tehtävään.

Työ on nykyaikaista hybridityötä: tapahtumat ovat valtaosin pääkaupunkiseudulla, mutta työtä voi tehdä pääsääntöisesti etänä. Seuramajamme sijaitsee Espoon keskuspuiston laidalla, ja siellä on käytössäsi tarvittavat välineet ja yhteydet työn tekemiseen. Hakijan toiveista riippuen työsuhde voidaan sopia joko osa- tai kokoaikaiseksi.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi viimeistään 29.1.2023 osoitteeseen toiminnanjohtaja@espoonsuunta.fi 

Lisätietoja toimenkuvasta puhelimitse: Henrikki Hakala 040 522 4838, Jari Ikäheimonen 050 407 8205