Sello Adventure seikkaillaan 12.6.2023!

Kesäkuussa Jukola-viikon maanantaina suunnistetaan kaikkien aikojen ensimmäinen Sello Adventure sisäsuunnistustapahtuma Sellon Kauppakeskuksessa! Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja on yksi Suomen suurimpia kauppakeskuksia. Sen yli 160 liikettä ja palvelua ovat käytettävissä koko tapahtuman ajan. Espoon Suunta ja Helsinki Indoor Cup toteuttaa tapahtuman yhteistyössä Sellon kauppakeskuksen, U23 Yleisurheilun EM-kisojen ja Espoo liikkuu kanssa.

Tapahtuman ajankohta on 12.6.2023 ja radalle on mahdollista lähteä klo 17-20 välisenä aikana. 

Sello Adventuressa jaetaan osallistujien kesken arvontapalkintoina 20 kpl pääsylippuja heinäkuussa Espoossa järjestettäviin U23 yleisurheilun EM-kilpailuihin! 

Tapahtumassa suunnistetaan Sellon viidessä kerroksessa, suurimmalta osin kauppakeskuksen sisätiloissa. Osaksi radat käyvät myös Sellon sprinttisuunnistukseen erinomaisesti sopivissa ulkotiloissa. Tämä resepti tarjoaa sprintinnälkäisille suunnistajille mehukkaita aivopähkinöitä ja reitinvalintoja!

Lähtöalue ja Infon paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Ratoina on Helsinki Indoor Cupista tutut radat: 

Vihreä – Helppo

Keltainen – Keskivaikea

Musta – Vaikea

Ratamestarina Hanne Hilo

Kartoitus: Hanne Hilo, Baptiste Masso

Osallistumismaksut:

Lapset alle 12-v – Ilmaiseksi

Alle 19 v – 10 €

Aikuiset – 15 €

Ilmoittautuminen tapahtuu ennakkoon tai paikanpäällä. Ennakkoilmoittautuminen on auki ja se tapahtuu alla olevan linkin kautta.

Ilmoittautuminen

Lisätietoa tapahtumasta:

Henrikki Hakala

toiminnanjohtaja@espoonsuunta.fi

tai tapahtumasivuilta.

TULOKSET

Huom!

Leppävaaran Sisu ja Espoon Akilles järjestävät 27.8.2023 EspooSprintti tapahtuman Espoossa. Tapahtuman harjoituskieltoalue ei vaikuta Sello Adventureen. Voit siis turvallisin mielin osallistua molempiin tapahtumiin! Espoon Suunta suosittelee lämpimästi myös EspooSprinttiin osallistumista!

Tervetuloa Sellon kauppakeskukseen suunnistamaan!