Jukola Info – Espoon Suunta

Kesän kohokohta, Venlojen ja Jukolan Viesti lähestyy kovaa vauhtia! Tänä vuonna Jukola suunnistetaan Porvoossa 17.-18.6.2023, eli tulevana viikonloppuna. Espoon Suunnasta on lähdössä taas suuri joukko suunnistajia, kannustajia ja huoltajia mukaan.

Tässä kirjeessä on Espoon Suunnan infopaketti, käykää se läpi huolellisesti niin kisakeskuksessa kaikki sujuu selkeämmin! :) 

Kimppakyydit

Tänä vuonna Espoon Suunnalta EI järjestetä bussikyyditystä tapahtumapaikalle. Suosikaa kimppakyytejä ja muita mielenkiintoisia saapumistyylejä, joita Porvoo Borgå Jukola tarjoaa! 

https://jukola.com/2023/saapuminen/

Seuratapaaminen

Seuratapaaminen järjestetään Jukolassa  seurateltoilla klo 20 alkaen. Paikalla Essun baari, jossa tarjolla maailmanparasta suunnistuseuraa, kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Baarin tarjoilut käytettävissä läpi yön niin kauan kuin tarjottavaa riittää. Järjestäjinä eLadies 🌸 ja muut aktiiviset seuralaiset. Tervetuloa kaikki!

Info

Seuraavassa Jukola 2023 Espoon suunnan Info-paketti, jossa tietoa majoituksista, seurateltoista ja aikatauluista:

Espoon Suunnan infopaketti

(päivitetty 15.6.)

Joukkueet

Joukkueita lähtee tänäkin vuonna iso määrä, joten on tärkeää, että olet joukkuelaisiin jollain tapaa yhteydessä ennen viestiä ja tunnistatte toisenne. 

Espoon Suunnasta lähtee yhteensä huikeat 24  Venla-joukkuetta. Venla-joukkueiden kokoonpanot löytyvät alla olevan linkin kautta MyClubista liitteenä:

Venla-joukkueiden kokoonpanot

Jukolan viestiin lähtee Espoon Suunnalta yhteensä 12 joukkuetta. Jukolan viestin joukkueet löytyvät alla olevan linkin MyClubista liitteenä:

Jukola-joukkueiden kokoonpanot

Venlojen ja Jukolan kilpailuohjeet löytyvät alla olevasta osoitteesta. Käy ne huolellisesti läpi.

Kilpailuohjeet

Ei muutakuin isosti tsemppiä kaikille! Muistakaa nauttia Jukolan tunnelmasta ja nähdään kisapaikalla! Mikäli Jukolan/Venlojen viestistä tulee kysyttävää, olkaa pienellä kynnyksellä yhteydessä seuran toimihenkilöihin!