Porvoo Jukolaan lähtee Essusta kisaamaan 24 Venla-joukkuetta ja 12 Jukola-joukkuetta!

Tämän vuoden Jukola järjestetään Porvoossa Epoon kylässä. Kilpailukeskus rakentuu Epoontien molemmin puolin osin pellolle ja osin aiemmin puretun vanhainkodin kovapintaiselle alueelle. Majoitusteltat ovat pellolla melko lähellä kilpailukeskusta. Essulla on seurateltta-alue aivan kilpailijoiden sisäänkirjauksen vieressä, joten pitkää matkaa ei tarvitse kilpailukeskuksen väkijoukoissa pujotella ennen matkaan lähtöä. Venlojen viestin jälkeen iltakahdeksalta on koko seuran yhteinen tapaaminen seurateltoilla, tervetuloa!

Tämän jutun jatkona on kuvat kaikista joukkueista. HUOM! Tämä on joukkuetilanne perjantaipäivällä. Jos joukkueet ovat muuttuneet tämän jälkeen, ei uusia joukkueita päivitä tähän juttuun. Joten jos juokset Essun joukkueissa niin varmista Essun valmentajilta tai Jukolan ilmoittautumisjärjestelmästä onko joukkueisiin tullut itseäsi koskevia muutoksia!

Venlojen viestiin lähtee ennätysmäärä, 24 Essu-joukkuetta. Edustusjoukkueemme taistelevat tosissaan palkintosijoista ja ykkösjoukkueen menoa voi seurata myös gps-seurannasta.

Jukolan jusseja Essusta löytyy täysi tusina. Ykkösjoukkue lähtee nuori kova pää edellä kun vasta 16-vuotias Anton Kemppi lähtee viemään viestiä. Sairastuvalla ei onneksi ole kovin paljon ruuhkaa ja esimerkiksi loistavasti alkukaudella juossut Lari Pernu on mukana ja terveenä. Muutamia valitettavia poissaoloja on toki niin naisissa kuin miehissäkin.

Tsemppiä kaikille Epoon “helle-Jukolaan”!

 

Nyt valokeilaan viikonlopun tähdet eli suunnistajat:

Venlat

 

Jussit