Espoon Suunta ry:n syyskokous 28.11.2023

KOKOUSKUTSU

Espoon Suunnan syyskokous järjestetään tiistaina 28.11.2023 klo 18.00 alkaen Isossa Omenassa (kokoustila Meri).

Saapumisohjeet: Kokoustila Meri sijaitsee Ison Omenan palvelutorilla kauppakeskuksen laajennusosan ylimmässä kerroksessa (3. krs) suoraan mm. ravintolamaailman ja bussi/metroterminaalin yläpuolella. Jalan löydät paikalle vanhan kauppakeskuksen käytäviä ja rullaportaita pitkin. Jalankulun sisäänkäynnit kauppakeskuksen laajennusosaan ovat Markkinakatu 1, Suomenlahdentie 1 ja Piispansilta 19.

Autolla pääset lähimmäksi Palvelutoria pysäköimällä autosi pysäköintihalliin, jonne ajetaan Suomenlahdentie 1:n rampin kautta. Pysäköintihallista pääset hissillä 3. kerrokseen, suoraan Palvelutorille. Huom! Ilmainen pysäköinti 2h

Heti kokouksen perään pidetään keskustelutilaisuus Jukola2028-projektista.

Kokouksesssa käsitellään sääntömääräiset asiat, hallituksen kokoonpano, toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024.

Syyskokouksen esityslista ja liitteet (toimintasuunnitelma ja talousarvio 2024) ovat luettavissa MyClub-tapahtumassa.

Kokouspaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella mm. metroasema löytyy aivan vierestä. Paikalle voi kuitenkin saapua myös omalla autolla.

Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua myös etäyhteydellä. Linkki kokoukseen tulee MyClub-tapahtumaan lähempänä.
https://espoonsuunta.myclub.fi/flow/events/6360831

Kokouskutsu on nähtävillä seuran verkkosivuilla (https://espoonsuunta.fi/) ja se on toimitettu MyClub-jäsenrekisterin kautta sähköpostise jäsenille maanantaina 13.11 klo 10.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Espoo Jukola 2028 – Keskustelutilaisuus 28.11. klo 19, heti seuran syyskokouksen jälkeen.

Miltä Espoo Jukola 2028 näyttää, kuuluu ja mistä se muistetaan? Missä Jukola projektissa mennään tässä vaiheessa?

Kevätkokouksen yhteydessä sekä erillisessä kyselyssä pohdimme tulevan tapahtumamme arvoja sekä seuralaisten odotuksia ja toiveita tapahtuman osalta. Näiden asioiden parissa ollaan jälleen, kun vastauksista on kiteytetty tapahtuman kuvausta, johon seuralaisilta toivotaan kommentteja. Lisäksi kuullaan, missä Jukola-projektissa mennään tässä vaiheessa. Seuralaisilla on mahdollisuus esittää myös erilaisia kysymyksiä Jukolaan liittyen. Tehdään yhdessä maailman parasta suunnistustapahtumaa!

Mukaan pääsee myös etäyhteydellä.