Etsimme seuraamme uutta toiminnanjohtajaa

Työpaikkailmoitus 31.1.2024.

Oletko kiinnostunut kehittämään suunnistusseuran toimintaa? Haluatko olla osa maailman parasta suunnistusseuraa? Aiemmin tehtävää hoitaneen henkilön siirryttyä uusiin tehtävin etsimme nyt toiminnanjohtajaa jatkamaan seuratoimintamme kehittämistä ja johtamista.

Espoon Suunta etsii Toiminnanjohtajaa päätoimiseen työsuhteeseen
Toiminnanjohtaja toimii koko seuran toiminnan koordinaattorina. Hänen vastuullaan on erityisesti seuran toiminnan ja varainhankinnan johtaminen. Toiminnanjohtaja ylläpitää, kehittää ja luo jatkuvuutta seuratoiminnalle sen kaikissa muodoissa.

Toiminnanjohtaja toimii aktiivisesti yhdessä seura johtokunnan ja erityisesti puheenjohtajan kanssa, joka on toiminnanjohtajan lähiesihenkilö.

Tehtäväalueita ja esimerkkitehtäviä:
• Seuratoiminnan kehittäminen yhdessä johtokunnan kanssa
• Tapahtumien suunnittelu ja kehittäminen, tarvittaessa tapahtumien pääsihteerinä toimiminen
• Seuratoiminnan vapaaehtoisten vastuuhenkilöiden roolitus, rekrytointi sekä organisointi
• Tapahtumien markkinointi, varainhankinnan kehittäminen ja toteuttaminen
• Avustusten ym. tukien hakeminen, hakemusten laadinta ja raportointi
• Viestinnän suunnittelu, organisointi ja toteutus
• Yhteistyön kehittäminen seuran sidosryhmien kanssa ja neuvottelujen organisointi
• Seuratoiminnan esihenkilönä toimiminen seuran muille palkatuille toimijoille
• Taloushallinnon perustehtävät (mm. laskutus)

Toimenkuvaan EI kuulu valmennustoiminta, kuten harjoitusten suunnitteleminen ja toteutus.

Toiminnanjohtajan roolissa sinulta edellytetään jämäkkää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä viestinnällistä kyvykkyyttä. Kokemus urheiluseuratoiminnasta, tapahtumien organisoinnista, markkinoinnista sekä monipuolinen osaaminen eri viestintäkanavien käyttämisestä katsotaan eduksi. Aiemmasta esihenkilökokemuksesta ja taloushallinnon käytäntöjen osaamisesta on hyötyä tehtävässä. Suunnistuksen lajiosaaminen EI ole edellytys tehtävään.

Työ on nykyaikaista hybridityötä. Tapahtumat ovat valtaosin pääkaupunkiseudulla, mutta työtä voi tehdä pääsääntöisesti etänä. Seuramajamme sijaitsee Espoon Keskuspuiston laidalla ja siellä on käytössäsi tarvittavat välineet ja yhteydet työn tekemiseen.

Haemme toiminnanjohtajaa ensisijaisesti kokoaikaiseen työsuhteeseen. Toivomme työn aloitusta mahdollisimman pian.

Tehtävään valitulta edellytämme voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka.

Espoon Suunta on pääkaupunkiseudulla lisenssisuunnistajien määrässä mitattuna Suomen suurin suunnistuksen erikoisseura. Laadukkaan toiminnan merkkinä Espoon Suunta on Olympiakomitean Tähtiseura kaikilla kolmella osa-alueella: Lapset ja nuoret, aikuiset sekä huippu-urheilu. Espoon Suunta järjestää lähivuosina useita merkittäviä suunnistustapahtumia, kuten vuoden 2024 SM-sprintin sekä Jukolan Viestin vuonna 2028.

Poikkeuksellisen menestyksekkäässä seurassa on myös poikkeukselliset mahdollisuudet – meillä on liikkumavaraa kehittää ja kokeilla asioita, joita ei ole aiemmin tehty! Seuran johto ja vapaaehtoistoimijat ovat – maailman innovatiivisimpien kaupunkien joukkoon nimetylle Espoolle sopivasti – huippuosaajia ja avoimia uudelle. Espoon Suunnassa toimii vapaaehtoistoimijoiden rinnalla työsuhteessa valmennuspäällikkö ja päävalmentaja. Seuralla on ollut toiminnanjohtaja vuodesta 2020 alkaen. Modernista ketteryydestä huolimatta seurassa noudatetaan pysyviä, toimivia käytänteitä, joilla päivittäinen seuratoiminta pyörii vaivattomasti.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi viimeistään 14.2.2024 mennessä Riina Korjamolle osoitteeseen pj@espoonsuunta.fi.

Lisätietoja toimenkuvasta saa halutessaan myös puhelimitse valmennuspäällikkö, vt. toiminnanjohtaja Anu Saariselta puh +358 44 777 7947 tai puheenjohtaja Riina Korjamolta +358 40 5018532.