Kevään suunnistuskurssien ilmoittautuminen on nyt avattu!

Haluatko oppia suunnistuksen perusteet ja kulkemaan metsässä itseäisesti kartan ja kompassin avulla? Haluatko luoda suunnistuksesta itsellesi ja perheellesi mukavan harrastuksen? Espoon Suunta järjestääkeväällä 2024 kolme suunnistuskurssia, joiden kautta pääset kiinni lajiin oli tavoitteenasi sitten Jukola tai iltarastit. Tervetuloa tutustumaan suunnistukseen osaavien ohjaajien kanssa.

Ensimmäinen kurssi, peruskurssi starttaa huhtikuun 9. päivä klo 18 etäluennolla ja maastoharjoitukset ovat tiistaisin 16.4, 23.4, 30.4. ja 7.5. klo. 18.00-19.30.
Peruskurssilla keskitytään
suunnistuksen ja metsässä liikkumisen perustaitoihin. Tavoitteena on oppia karttamerkkejä, niiden tulkitsemista sekä kartan tulkintaa ja reitinvalinnan tekemistä. Kurssin päätteeksi osallistuja osaa omatoimisesti käydä kuntorasteilla suunnistamassa. Peruskurssin voit käydä myös englanniksi.

Jatkokurssi starttaa heti peruskurssin perään, tiistaina 14.5. teorialuennolla. Harjoituskerrat ovat tiistait 21.5, 28.5, 4.6. ja kurssi huipentuu Jukola-viikolla 11.6. Harjoitukset klo 18.00-19.30. Kurssin tavoitteena on kehittää suunnistustaitoja edelleen, jotta harrastaja oppii ymmärtämään erilaisia suunnistuksen osa-alueita paremmin. Jatkokurssilla syvennytään suunnistuksen perusteista harjoittelemaan sitä, miten taklataan vaativampia suunnistushaasteita. Jatkokurssi on kokonaisuus, joka antaa eväät myös Jukolan ja Venlojen suorittamiseen.

Kurssien hinta on 100 EUR. Kurssimaksun voit maksaa myös liikuntaeduilla. Lähetämme maksutiedot, kun kurssien vähimmäisosallistjamäärät ovat täyttyneet.
Espoon Suunnan jäsenet voivat osallistua kursseille alennettuun hintaan (70 EUR). Voit myös liittyä ensin jäseneksi ja sen jälkeen osallistua kurssille jäsenhintaan ja saada käyttöösi myös jäsenedut loppuvuodeksi.

Kaikkien kurssien lisätiedot ja ilmoittautumislinkit löydät täältä: https://espoonsuunta.fi/harraste/aikuisten-suunnistuskoulu/