Espoo-Hiihto saa vielä viikon lisäaikaa!

Jos et ehtinyt hiihtolomaviikolla suorittamaan Espoo-Hiihtoa, niin ei hätää, jatkamme tapahtumaa vielä viikon aina 3.3. asti. Kelit ovat melko lämpimiä, joten kannattaa ottaa kaikki ilo irti ennen kuin kevät sulattaa lumet Espoon hienoilta latureiteiltä.

Espoo-Hiihdossa hiihdetään tänävuonna perinteisellä tyylillä noin 21 tai 51 kilometrin matkat. Lähtöpaikka löytyy Nuuksiossa Haltian luontokeskuksen läheisyydessä ja hiihto etenee Solvallasta etelään lähteviä erämaalatuja pitkin kohti Oittaata. 50 kilometrin matkalla pääset käymään kääntymässä aina Olarissa asti. Molemmat matkat hyödyntävät valmiita latureittejä, mutta lisäämme matkan varrelle myös omia opasteitamme.

Hiihdon voi suorittaa aikaa vastaan itseään haastaen tai laturetkenä ilman ajanottoa nauttien. Osallistu haasteeseen yhdessä muiden talviurheilun ystävien kanssa, ja nauti liikunnasta talvisen luonnon keskellä. Espoo-Hiihdolla kunnioitamme talvisia lähihiihtomahdollisuuksia ja pääkaupunkiseudun latuverkostokulttuuria, jolla asuinalueet yhdistyvät Nuuksion kansallispuistoon ja toisiinsa. Osallistumalla lähetämme yhdessä selkeän viestin pääkaupunkiseudun lähilatureittien merkittävyydestä talviliikkujille.

Ajanotto tapahtuu omalla GPS-laitteella, josta tallennetaan tiedot tulospalvelujärjestelmäämme. Voit myös osallistua rauhalliseen tahtiin retkisarjaan, jolloin et tarvitse edes GPS-laitetta, vaan tällöin tärkeämpää on luonnosta ja liikunnasta nauttiminen sekä matkan taittaminen hiihtäen. Tärkeintä on, että olet mukana, ja saamme tästä yhdessä tehtyä hienon hiihtokokemuksen. Suoritusaika reiteillä on 3.3.-25.2.2024.

Lue lisää tämän vuotisesta Espoo-Hiihdosta TÄÄLTÄ!

 

Osallistumismaksu on 20€ per henkilö (alle 20-vuotiaille 15€). Ohjaamme jokaisesta osallistujasta 1€ Protect Our Winters Finland Ry:lle ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön. Essulaiset voivat tietysti osallistua myös epäviralliseen skabaan ja hiihtää reitin aikaa vastaan (epäviralliseen osallistumiseen ei valitettavasti kuulu kaikkia osallistumisen etuja, kuten pullakahveja).

Ilmoittautuminen on mahdollista maksaa myös liikuntaeduilla!

Kurkkaa myös Lasten Espoo-Hiihto -tapahtuma!

Lähde mukaan haasteeseen!