Tervetuloa Suunnistuksen SM-sprinttiin Espoossa!

Tervetuloa Suunnistuksen SM-sprinttiin Espoossa lauantaina 11. toukokuuta 2024

Suunnistuksen SM-sprinttiin valmistaudutaan jännittyneinä Espoossa, kun kilpailijat ympäri maan kokoontuvat tavoittelemaan kulta-, hopea- ja pronssimitalien kunniaa. Tämä vuoden odotetuin suunnistustapahtuma tarjoaa jännitystä ja vauhtia koko päivän ajaksi!

Kisasivuiltamme löydät kaiken tarpeellisen niin kilpailijoille kuin kannustusjoukoillekin. Tutustu eri sarjoihin ja matkoihin, ja varmista, että olet valmistautunut parhaalla mahdollisella tavalla lukien kilpailuohjeet. Reaaliaikainen tulospalvelu pyrkii pitämään sinut ajan tasalla kisan etenemisestä, joten et missaa hetkeäkään suosikkikilpailijoidesi suorituksista.

Mallisuunnistus tarjolla Alvar Palmenin kartoittamalla kartalla aivan harjoituskieltoalueen reunalla. Tule hakemaan tuntuma kisakartoittajan tyyliin ja pyri pääsemään ratamestareiden pään sisälle jo kisaa edeltävänä päivänä! Radoissa on haettu samoja elementtejä, joita myös varsinaisilla kisaradoilla on tarjolla.

Karsinnan ja finaalin välillä voit tankata energiaa kisakahvilassamme, joka tarjoaa virkistäviä herkkuja ja juomia. Muista vilkaista tarjonta jo etukäteen, jotta tiedät, mitä herkkuja voit nauttia suorituksen jälkeen!

Niille jotka eivät syystä tai toisesta pääse fyysisesti paikalle, voivat seurata pääsarjojen finaalia suorana ISTV:stä kello 14.50-17.30

Tervetuloa mukaan unohtumattomaan suunnistustapahtumaan Espoossa – täällä luodaan suunnistushistoriaa!