Espoon Suunta on valmis Lakia-Jukolaan!

Lakia-Jukola juostaan 15.-16.kesäkuuta 2024. Suunnistava maailma kokoontuu Kauhavan lentokentälle kilpailemaan ja nauttimaan korkeatasoisesta urheiluviihteestä. Venloja on kisaan ilmoittautunut 1421 joukkuetta ja Jukolan viestiin on tulossa 1649 joukkuetta. Espoon Suunta lähettää Venloihin peräti 19 joukkuetta ja Jusseihin 10 joukkuetta.

Muutama muistutus vielä essulaisille Lakia-Jukolaan tuleville:
Essun seuratelttapaikkojen numerot ovat J74 ja J75. Ne ovat lähimpänä vaihtoaluetta olevalla seurateltta-alueella ja kolmannessa rivissä kiitoradalta katsottuna.
Essun majoitustelttapaikkojen numerot ovat S45-49 ja S65-69. S tarkoittaa Sonninmaata ja tämä teltta-alue on kiitoradan itäpuolella noin 800 metriä kilpailukeskuksesta.
Lauantai-iltana alkaen klo 20 on kaikki seuralaiset kutsuttu seurateltoille. Tarjolla on maailman parasta suunnistusseuraa ja pientä purtavaa.

Tässä ovat kaikki Essun joukkueet. Ensin Venlat, sitten Jussit. Huomatkaa, että tämä on joukkueiden tilanne torstai-iltana klo 22. Jos tämän jälkeen tulee muutoksia, niitä ei korjata tänne. Kannattaa siis varmistaa valmentajalta tai oman joukkueen kapteenilta, että onko omassa joukkueessa muutoksia vai mennäänkö suunnitellulla kokoonapanolla!

Tsemppiä kaikille ja nyt kohti Kauhavaa!

 

Espoon Suunta 8 joukkuetta ei ole, joten siksi se puuttuu.