Mitaleita ja plaketteja SM-viestistä

SM hiihtosuunnistus viestit kisattiin Miehikkälässä  19.2.tuulisissa olosuhteissa. Reipas lumipyry oli viimeisten osuuksien haasteena. Hopeaa nappasivat essu:n D65 sarjalaiset Ritva Mikkonen, Eeva Tanska ja Leena Paatero. Pronssille hisustivat Essu:n D35 joukkue, jossa hiihtivät Maija Lång, Sini Pekkala ja Rita Linko. D21 sarjassa Venla Tahvanainen, Anni Honkimaa ja Virpi Palmén paransivat viime vuotista sijoitusta sijoittumalla jännässä kisassa neljänneksi . Poikien H16 sarjassa essun nuori joukkue sinnitteli plaketeille eli sijoitus 8. Joukkueessa hisusti Juha Rauhala, Niko Larmala ja Alvar Palmén.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.