Anni 16. EM-Hisun keskimatkalla ja hieno suoritus viestissä

Anni Honkimaa oli torstaina (23.2.2012) kuudestoista hisun Euroopanmestaruuskilpailuissa Ukrainan Sumyssa. Sijoituksellaan Anni oli paras suomalainen naisten sarjassa, jonka voitti Norjan Marte Reenaas.

Miesten kilpailussa Olli-Markus Taivainen otti hopeaa ja Staffan Tunis sijoittui viidenneksi. Miesten kilpailun voitti Venäjän Eduart Hrennikov.

Keskimatkan tulokset

Suomen miehet voittivat tänään lauantaina hiihdetyn miesten viestin joukkueelle Matti Keskinarkaus – Staffan Tunis – Olli-Markus Taivainen. Miesten kakkosjoukkue sijoittui Norjan hopean jälkeen kolmanneksi.

Naisten viestissä Suomen kakkosjoukkue oli ykköstä nopeampi sijoittuen viidenneksi joukkueella Pernilla Tunis – Anni Honkimaa – Sari Vaaranen. Mukava hetki viestin kulussa oli kun Anni toi kakkosen kärjessä vaihtoon toiselta osuudelta. Naisten viestin voitti Venäjä joukkueella Tatyana Kozlova – Natalya Tomilova – Polina Maltchikova.

Viestin tulokset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.