Essu:n naiset 5. Lumi-Toukolassa

Essu:n naisten joukkue (Venla Tahvanainen, Virpi Palmén, Rita Linko, Anni Honkimaa) hiihtosuunnisti viidenneksi tänään Kangasniemellä kisatussa Lumi-Toukolassa. Ensimmäistä kertaa Essu:n naiset pääsivät palkintosijoille. Sijoitukset ovat parantuneet joka vuosi. 2008 Essu:n tytöt olivat 8. ja 2009 Keuruulla 9.  Joensuussa 2010 (Anni, Venla, Sini, Virpi) 7. ja Joutsenossa 2011 (Venla, Virpi, Sini, Anni) 7.

Vaativassa maastossa kisa alkoi heti vauhdikkaasti, Venla tuli kärkiletkan ensimmäisenä vaihtoon. Virpi sinnitteli Kouvolan Suunnistajien ja KooVee:n kanssa ja vaihtoi kärjen tuntumassa neljäntenä. Rita tsemppasi hyvin ja vaihtoi kuudentena. Anni hiihti muiden kovien ankkurien kanssa hiukan pidemmän lenkin ja ohitti Saloisten Reippaan. Loppusijoitus oli loistava, viides!

1. Kouvolan Suunnistajat, 2. KooVee, 3. SKVuoksi, 4. Ounasvaaran hiihtoseura, 5. Espoon Suunta, 6. Saloisten Reipas

Edellisenä päivänä kisattiin SM-keskimatka todella mäkisissä ja raskaissa olosuhteissa. Mitaleita ja plakketteja tuli myös lauantaina Espoon Suunnalle.

D21 7. Anni Honkimaa, 18. Venla Tahvanainen

D40 3. Virpi Palmén

D50 6. Rita Linko

D65 5. Ritva Mikkonen

Onnittelut kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.