Tiomilan ilmoittautumiset avattu

Tiomilan ilmoittautumiset on avattu uusille Essun tapahtumien ilmoittautumissivuille, jotka avautuvat Valmennus-sivujen kohdasta ”Treenit ja tapahtumat”.  Tiomilan yhteydessä pidetaan valmistautumisleiri kisan harjoitusmaastoissa. Majoitus kisapaikan vieressä ”värdshusetissa”, myös kilpailuyönä.

Tavoitteena on lähteä liikkeelle 2 – 3 miesten joukkueella ja samalla määrällä naisten ja junnujen joukkueita. Matkat Vikingillä, meno Helsingistä 3.5. ja paluu Turun kautta maanantaiaamuksi 7.5. Omilla kyydeillä on mahdollista tulla myös suoraan kisapaikalle. Laivapaikat on varattu myös kahdelle huoltoautolle. Ilmoita lisätiedoissa, jos sinulla on mahdollisuus ottaa auto mukaan ja toimia kilpailun aikana huollossa. Ilmoita myös varaatko laivalle Buffet-ruokailut. Aamiaien Tukholmaan tulleessa varataan kaikille. Ilmoita myös osuustoiveesi ja tieto jos kuljet omilla kyydeilläsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.