Suunnistuskoulun kevään startti

Mikä on kumpare, miltä näyttää suo kartalla & maastossa ja mitä metsässä saa tehdä jokamiehenoikeuksien nojalla ? Muun muassa tällaisia asioita opetellaan lasten suunnistuskoulussa tänä vuonna. Espoon suurimman suunnistusseuran Espoon Suunnan lasten suunnistuskoulu alkaa taas huhtikuun puolessavälissä. Suunnistuskoulun kausi on jaettu kahtia, kevätkauteen ja syyskauteen, joten välille jää kesälomaa kokeilla vaikkapa ihan oikeita suunnistuskilpailuja tai retkeilyä kartan kanssa kesälomapaikan metsissä.
Suunnistuskoulun aloitustilaisuus pidetään maanantaina 16.4. klo 18.30 Espoon Steinerkoululla Olarissa. Harjoitukset ovat maanantaisin ja kestävät puolitoista tuntia. Harjoituksissa keritään tehdä alkuleikit, opetella jokin uusi asia ja käydä metsän puolella kokeilemassa uusia taitoja. Suunnistuskouluun kuuluu myös leikkejä, erilaisia suunnistusratoja ja toimintailtoja. Harjoitusten pitopaikka vaihtuu ympäri Espoota, jotta suunnistuskoululaiset pääsisivät kokeilemaan erilaisia maastoja ja useita, eri karttoja.
Suunnistuskoulun suuresta suosiosta johtuen lapset jaetaan ikä- ja suunnistuskokemuksensa mukaisiin ryhmiin. Ryhmät ovat pienimmästä suurimpaan villihiiret, liito-oravat, karttaketut, rangersit ja rastisudet. Nuorimpien eli villihiirten ryhmä on tarkoitettu vuosina 2006-2007 syntyneille ja villihiirissä edellytetään oman huoltajan mukanaoloa harjoituksissa.
Lisätietoja ja linkki ilmoittautumiskaavakkeeseen löytyvät Espoon Suunnan kotisivuilta: Suunnistuskoulu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.