Tiomila 2012

Nyt on aika laittaa nimi Tiomilan ilmoittautumisiin. Vaikka lunta on vielä runsaasti, on kisaa aikaa vain vähän toista kuukautta. Ilmoittautumiset on avattu uusille Essun tapahtumien ilmoittautumissivuille, jotka avautuvat Valmennus-sivujen kohdasta ”Treenit ja tapahtumat”.  Tiomilan yhteydessä pidetaan valmistautumisleiri kisan harjoitusmaastoissa. Majoitus kisapaikan vieressä ”värdshusetissa”, myös kilpailuyönä.

Tavoitteena on lähteä liikkeelle 2 – 3 miesten joukkueella ja samalla määrällä naisten ja junnujen joukkueita. Matkat Vikingillä, meno Helsingistä. Essun bussi lähtee majalta 3.5. ja palaa Turun kautta majalle maanantaiaamuksi 7.5. Omilla kyydeillä on mahdollista tulla myös suoraan kisapaikalle. Laivapaikat on varattu myös kahdelle huoltoautolle. Ilmoita lisätiedoissa, jos sinulla on mahdollisuus ottaa auto mukaan ja toimia kilpailun aikana huollossa. Ilmoita myös varaatko laivalle Buffet-ruokailut. Aamiaien Tukholmaan tulleessa varataan kaikille. Ilmoita myös osuustoiveesi ja tieto jos kuljet omilla kyydeilläsi.

Miesten ykkösjoukkueen valintamenettely löytyy Valmennussivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.