YÖ-Cup 2012

Essu-Delta-Lynx-OK77-harjoituspooli on herättänyt henkiin vanhan kunnon YÖ-Cupin uudessa muodossa. Pääsiäisen jälkeen on tarjolla neljän yökilpailun sarja, joka alkaa reippaasti Långalla Kopparnäsissä. Kuten arvata saattaa sarja antaa hyvän nousujohteisen valmistautumistreenin Tiomilaan.

Varsinainen kilpailu käydään pitkällä radalla kolmihenkisin seurajoukkuein ja lyhyellä radalla henkilökohtaisena kilpailuna yhdistetyssä naisten ja max. 16-sarjalaisten nuorten sarjassa. Myös yksilönä voi osallistus yhteen tai useampaan osakilpailun, mutta silloin ei ole mukana tavoittelemassa kokonaiskilpailun palkintoja, jotka ovat pitkällä radalla voittajajoukkueelle 300 eur ja lyhyen radan yksilökilpailussa 50 eur. Lisäksi Kopparnäsin Långan pitkän radan nopeimmalle on luvassa 50 eur. Muita palkintoja ei ole.

YÖ-Cup on harjoituskilpailusarja ja sillä ei ole mitään virallista statusta. Myös järjestelyt pidetään kevyinä, mutta silti toimivina.

Sarjan ilmoittautumiset on avattu Essun Valmennus/Treenit- ja tapahtumat-sivulle. Osallistuminen on järjestäjäseurojen jäsenille veloituksetonta, muita maksu 10 eur/startti.

Kunkin osakilpailun lähtö on hämärän tullen, tarkemmat ohjeet julkaistaa Essun, Lynxin, Deltan ja OK77:n sivuilla 3 päivää ennen kutakin kilpailua.

Tervetuloa !