Anni kymmenes maailmancupin keskimatkalla ja kahdestoista pitkällä

Anni Honkimaa hisusti kymmennenneksi maailmancupin finaalin keskimatkalla Bodenissa Ruotsin lapissa lauantaina 24.4.2012. Naisten kilpailun voitti Ruotsin Josefine Engström. Paras suomalainen naisten sarjassa oli Marjut Turunen viidennellä sijallaan. Josefine antoi essulaisille joulun jälkeen näyttöä  juoksuvauhdistaan Loppiais-Cupissa, eli hän oli se nopea nainen jota kovin moni ei tunnistanut.

Hisun maailmancupin miesten finaalin kärpaika meni jakoon Ruotsin Peter Arnesonin ja Erik Rostin kesken, jotka molemmat hiihtivät sekunnilleen saman ajan. Paras suomalainen oli Staffan Tunis viidennellä sijallaan.

Sunnuntain erikoispitkällä matkalla Anni hiihti sijalle 12. Myös sunnuntaina naisten kisan voitti Josefine Engström. Suomen miehet Staffan Tunis ja Janne Heikkinen ottivat sunnuntaina Suomelle kaksoisvoiton.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.