Nuorten Monipuolisuuskisa 2012

Nuorten monipuolisuuskisa on päättynyt ja sarjojen voittajat palkitaan Essu:n talvikauden päättäjäisissä huomenna torstaina. Sarjoja oli eGroupJr ja Rangers (tytöt ja pojat). Sarjojen voittajaksi ylsivät eGroupJr pojissa Miika Vehmas ja Emilia Stålberg. Rangerseissa Toivo Hursti ja tyttöjen kisan jakoivat Aino Palmén ja Jenni Lappi. Tytöiltä löytyi mm. seuraavia lajena:  futis, koripallo, tanssi, ratsastus, suunnistus, juoksu, traampoliinihypyt, salibandy, käsipallo, sulkapallo jne… Otetaan muutkin opiksi kuinka monipuolisesti voi erilaisia lajeja harrastaa suunnistuksen ohessa. Monipuolinen liikunnan lajitarjotin on parasta treeniä nuorille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.