Nuorten Finnspring viestijoukkueet

Essulta on lähdössä Finnspring-viestiin upeasti 14 nuorten joukkuetta. Juoksujärjestykset ja joukkueiden huoltajat löytyvät täältä.

TÄRKEÄÄ! Varmistakaa kaikki, että lapsellanne on tallennettuna oikea emit-numero Irma-järjestelmään, koska myös viestien emit-numerot menevät sen kautta. Numero ei ole siirtynyt automaattisesti verkkovihosta, vaan se täytyy itse käydä tallentamassa järjestelmään.

Kilpailuohjeet ja lisätiedot löytyvät sivulta www.karjaanura.fi. Huomioikaa, että pysäköinti ei ole kilpailukeskuksen läheisyydessä, vaan kisakeskukseen siirrytään järjestäjien bussi-kuljetuksella. Varatkaa siis riittävästi aikaa, jotta olette ajoissa paikalla.

Sairastumisen tai muun esteen ilmaantuessa ilmoittakaa siitä välittömästi Ernolle (040-5655724), jotta ehdimme hälyttää mahdolliset varamiehet mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.