XIII Särkänniemi-suunnistus 19.5.2012

Ilmoittaudu 11.5. klo 18 mennessä kilpailuun ja yhteiskuljetukseen

Lähde mukaan lauantaina 19.5.2012 Espoon Suunnan nuorisojaoston koko perheen päiväretkelle Tampereelle Särkänniemisuunnistukseen.  Tässä viestissä tiedot tapahtumasta sekä ohjeet ilmoittautumista varten.

Päivän aikataulun pääkohdat:

07:00                Yhteiskuljetuksen lähtö EsSun majalta Puolarmaarista / pysähdys Leppävaaran liityntäpysäköintipaikalla

~09:30              Saapuminen Särkänniemeen, valmistautumista Särkänniemisuunnistukseen

10:30                Särkänniemisuunnistus alkaa, sen jälkeen vapaata ohjelmaa huvipuistossa oman huoltajan kanssa

Tornado / Ipana-sarjojen lähdöt heti Särkänniemi-suunnistuksen jälkeen

~18:00              Lähtö takaisin Helsinkiin

 

Kilpailun sarjat
H/D 16, 15, 14, 13, 12, 11 tavalliset lyhyet suunnistusradat ja H/D 10RR, 9RR. Muut sarjat (avoin kisa, lisenssi ei välttämätön): H/D 8RR, 7RR, 6RR, 5RR. Sarjoissa H/D 7RR, 6RR ja 5RR saattaja on sallittu. Lisäksi avoin kuntosuunnistus helpolla tavallisella Tornado-radalla ja Ipana-rastireittiradalla, joihin voi ilmoittautua kilpailupäivänä klo 11.30 mennessä kilpailuinfossa. Tornado- ja Ipana-RR-sarjoissa ei julkaista virallista tulosluetteloa.

Tärkeää tietoa kilpailusta

Leimaustapa on Emit-leimaus. Emit-numero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Jos emit-numeroa ei ilmoiteta, järjestäjä varaa lainakortin.

Lisenssi: Sarjoihin H/D 16, 15, 14, 13, 12, 11 ja H/D 10RR, 9RR osallistuvilla tulee olla lisenssi. 0-14 -vuotiaiden vakuutuksellinen lisenssi eli ns. Nuori Suunta –kortti sisältyy suunnistuskoulun maksuun.

Lähtöajat tulevat internetiin Kooveen kotisivulle http://www.koovee.fi/suunnistus torstaina 17.5.

Kustannukset

Seura tukee matkaa niin, että suunnistuskoululaiset ja EsSu:n nuoret kustantavat itse vain Särkänniemi-rannekkeensa (Elämys-avain yli 120 cm pitkille 31 euroa ja Ipana-avain alle 120 cm pitkille 25 euroa ).  EsSu kustantaa suunnistuskoululaisten ja nuorten kilpailumaksun ja kuljetuksen. Aikuiset vastaavat itse omista kilpailumaksuistaan, rannekkeistaan sekä bussimatkan EUR 20 omavastuusta.  Maksut tulee maksaa Espoon Suunnan Nuorisojaoksen tilille 130930-206581 tapahtuman jälkeen. Sisäänpääsy Särkänniemen elämyspuiston alueelle on ilmainen sekä kilpailijoille että kilpailua seuraaville.

Varusteet

Varusteet sään mukaan. Särkänniemisuunnistukseen jalkineiksi sopivat lenkkitossut ja asuksi suunnistusasu.  Muita varusteita em. Emit-kortti sekä kompassi. Suunnistuskoulu myy lasten suunnistuspaitoja, paitoja on myytävänä niin kauan kuin varastoa riittää.

Muita huomioitavia asioita

Pukeutuminen ja pesu on järjestetty kilpailukeskuksessa.

Vastuukysymyksistä johtuen on tärkeää, että jokaisella lapsella on oma nimetty huoltaja mukana ja että huvipuistossa liikkuminen tapahtuu huoltajan seurassa.

Ilmoittautuminen

Kilpailuun voi ilmoittautua Suunnistusliiton uuden IRMA-palvelun kautta 12.5.2011 klo 18 mennessä EsSun sivuilla on hyvät käyttöohjeet palveluun, mutta jos teet IRMA-ilmoittautumista ensi kertaa varaa riittävästi aikaa mahdollisesti eteen tulevien ongelmien selvittämiseen. Ilmoittautuessa IRMA:n kautta on tiedettävä kilpailijan lisenssinumero.

Kuljetukseen voit ilmoittautua Espoon Suunnan kotisivujen ilmoittautumispalvelun kautta osoitteessa http://espoonsuunta.fi/treenit/. 66 ensimmäisenä ilmoittautunutta mahtuu mukaan bussikuljetukseen. Muista ilmoitta jokainen henkilö erikseen seuraavilla tiedoilla: Nimi, sarja (tähän tiedoksi aikuinen / lapsi) ja lisätietoja (tähän tiedoksi bussiin tulopaikka Maja/Leppävaara sekä tilattava ranneke eli Elämys-avain yli 120 cm pitkille tai Ipana-avain alle 120 cm pitkille).

Terveisin,

EsSu:n nuorisojaosto

Lisätietoja / tärkeitä linkkejä:

IRMA-palvelu: https://irma.suunnistusliitto.fi/irma/public/competitioncalendar/view

EsSun ohjeet IRMA-palvelun käyttöön http://espoonsuunta.fi/wp-content/uploads/2012/01/IRMA-ohjeet_EsSu2.pdf

Kilpailukutsu Kooveen Internet-sivuilla: http://www.koovee.fi/suunnistus
Särkänniemen kotisivut:  http://www.sarkanniemi.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.