Jukolan joukkueiden valintamenettely

Jukolan viestin Essun miesten ykkös- ja kakkos- ja kolmosjoukkueiden valintamenettelyksi on päätetty viime vuosina hyväksi havaittu kolmivaiheinen valinta:

Vaihe I

Ykkösjoukkueeseen valitaan toukokuun puolivälissä avaaja, kolmososuuden suunnistaja ja ankkuri. Valintaperusteena kevään kilpailut ja soveltuvuus näille osuuksille. Tavoitteena on, että nämä suunnistajat voivat valinnan jälkeen keskittyä valmistautumaan ko. osuuksille.

Vaihe II

Suunto Gamesin molempien päivien  H21A-ratojen yhteenlaskettujen aikojen kolme nopeinta, vaiheessa I valitsematonta essulaista valitaan ykkösjoukkueeseen.

Vaihe III

Jukola-viikon alussa valitaan harkinnan perusteella yksi suunnistaja ykkösjoukkueeseen. Osuuksia voidaan tarvittaessa vaihtaa joukkueen sisällä.

Kakkos- ja kolmosjoukkueiden valintaperusteena ovat kevään kilpailut ja erityisesti Suunto Gamesin H21A ratojen tulokset.

Muiden joukkueiden toivotaan ensisijaisesti itse määrittelevän kokoonpanonsa ja juoksujärjestyksensä sekä ilmoittavan ne sähköpostilla osoitteeseen valmennus(at)espoonsuunta.fi

Viestivalitsijoilla on oikeus siirtää suunnistajia joukkueista toisiin ja joukkueiden sisällä osuuksilta toisille.

Joukkuevalinnat ja kokoonpanot julkaistaa Valmennus-sivulla.

Terveisin viestivalitsijat,

Leo, Harri ja Petri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.