Nuorisoviesti ja Oravatonni

Espoon Suunnan nuorisojaos tekee taas koko perheen viikonloppumatkan Turun suunnalle 22.-23.9.2012. Lauantaina osallistumme Turun Suunnistajien järjestämään Nuorisoviestiin ja sunnuntaina on vuorossa Vehmaalla pidettävä lasten oma suunnistuskilpailu Oravatonni, joka Suomen suurin yksipäiväinen nuorisosuunnistustapahtuma.  Kilpailu on henkilökohtainen kilpailu, jossa sarjat ovat normaalista poiketen jokaiselle ikävuodelle erikseen eli H/D16, H/D15, H/D14, H/D13, H/D12, H/D11, H/D10, H/D10RR, H/D9RR sekä H/D9-12TR (yhdistetty sarja). Tämä onkin mainio tilaisuus kokeilla kilpasuunnistusta nimenomaan nuorille suunnatussa tapahtumassa. EsSu:n suunnistuskoulun ohjaajat neuvovat mielellään ensimäistä kertaa kilpailuihin osallistuvia ilmoittautumiseen ja kilpailuun liittyvissä kysymyksissä etukäteen, ja myöskin paikan päällä kyseisenä viikonloppuna. Oravatonnissa pääsevät muuten aikuisetkin metsään suunnistamaan, normaaliin tapaan omissa sarjoissaan.

Matkan aikataulu

Matkaan lähdemme yhteiskuljetuksella lauantaiaamuna klo 9:00 EsSu:n majalta ja palaamme sunnuntai-iltapäivällä samaan paikkaan noin klo 17.  Yövymme Linnasmäen kongressikeskuksessa (http://www.linnasmaki.fi/ ), josta meille on tehty majoitusvaraus 70 hengelle. Linnasmäessä majoituspakettiimme kuuluu yhteinen illallinen ja aamiainen. Mukaan Nuorisoviestiin ja/tai Oravatonnin voi tietenkin osallistua, vaikka ei osallistuisikaan yhteiskuljetukseen ja/ tai –majoitukseen.  Matkaan voi myös lähteä ilman omaa huoltajaa, mutta silloin asiasta tulee sopia etukäteen.

Ilmoittautuminen kuljetukseen ja/ tai majoitukseen sekä Nuorisoviestiin

Ilmoittautuminen bussikyytiin ja majoitukseen sekä Nuorisoviestiin 13.9.2011 mennessä Espoo Suunnan kotisivujen Treenit ja tapahtumat – sivuston kautta http://espoonsuunta.fi/treenit/, sinne on luotu ilmoittautuminen ”Matka Nuorisoviestiin ja Oravatonniin”. Kullekin lähtijälle tulee tehdä erillinen ilmoittautuminen, josta ilmenee seuraavat tiedot:

·         Lähtijän nimi

·         Sarja kohtaan nuoren sarja, mikäli haluaa osallistua Nuorisoviestiin

·         Emit-kohtaan nuoren emit-numero, mikäli haluaa osallistua Nuorisoviestiin

·         Lisätietoja kohtaan tiedoksi bussiin tulopaikka Maja/Leppävaaran liityntäparkki sekä maininta jos osallistuu muulle kuin ”pakettimatkalle” johon kuuluu bussikuljetus ja majoitus. Voi siis ilmoittautua esimerkiksi pelkästään majoitukseen.

Mahdolliset ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa erikseen Hanna Kahanpäälle vastaamalla tähän viestiin.

Koska paikkoja matkalla on rajoitetusti, täytämme matkan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään yksityiskohtaiset matkaohjeet ennen matkaa.

Ilmoittautuminen Oravatonni-kilpailuun

Oravatonni-kilpailuun tulee ilmoittautua Suunnistusliiton uuden  IRMA -palvelun kautta sunnuntaihin 16.9. mennessä. EsSun sivuilla on hyvät käyttöohjeet palveluun, mutta jos teet IRMA-ilmoittautumista ensi kertaa varaa riittävästi aikaa mahdollisesti eteen tulevien ongelmien selvittämiseen. Ilmoittautuessa IRMA:n kautta on tiedettävä kilpailijan lisenssinumero.

Kustannukset

Matkan hinta on nuorilta EUR 35 sisältäen yhteiskuljetuksen, majoituksen ja viestin osallistumisen. Oravatonnin ja viestin kilpailumaksusta kukin vastaa itse, ne menevät ns. kilpailutilin kautta. Muistathan, että seura tukee suunnistuskoululaisten kilpailumaksuja EUR 75 vuodessa. Matkan hinta aikuisille on EUR 55 sisältäen majoituksen ja yhteiskuljetuksen omavastuun. Aikuiset vastaavat siis omista kilpailumaksuistaan ja bussimatkan EUR 20 omavastuusta itse. Pelkän majoituksen ja illallisen hinta on EUR 45. Matkan maksut tulee suorittaa Espoon Suunnan Nuorisojaoksen tilille 130930-206581.

Varusteet

Varusteet sään mukaan. Kilpailuun varusteeksi suunnistuskengät, suunnistuspaita ja –housut sekä kompassi ja emit-kortti. Huomenna 3. syyskuuta pidettävän suunnistuskoulun yhteydessä myydään seuran varastossa olevia EsSun suunnistuspaitoja, seura-asuja ja buffeja.

Muita huomioitavia asioita

Pukeutuminen ja pesu on järjestetty molempina päivinä kilpailukeskuksessa. Linnasmäen kongressikeskuksessa jokaisessa huoneessa on oma suihku.

Vastuukysymyksistä johtuen on tärkeää, että jokaisella lapsella on oma nimetty huoltaja.

NYT KAIKKI MUKAAN YHTEEN VUODEN PÄÄTAPAHTUMISTA!

Terveisin,

EsSu:n nuorisojaos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.