Hiihtohaastekisa

Talvi on saapunut Espooseen ja hiihtokausi on jo monen osalta avattu. Ainakin Espoon keskuspuistosta löytyy mahtavat ladut ja vapaan hiihtotavan baanat näillä lumilla. Essulaisten hiihtoharrastuksen motivaattoriksi kehittelin hiihtolenkilläni mahtavan hiihtohaastekisan!

Tässä se tulee: Haasta essulainen kaverisi/tuttavasi hiihtämään keskuspuiston pururata (noin 4,3 km) ympäri, lähtöpaikka on vapaa, mutta koko kierros on hiihdettävä ja vertailuajan voit asettaa itse. Vaihtoehtoisesti muitakin hiihtoreittejä voit toki käyttää haasteeseen. Haastettu käy haluamanaan aikana testaamassa hiihtokuntoaan haasteen mukaisesti, ja ilmoittaa tuloksestaan essun speku-palstalla. Tiedoiksi laitetaan nimi, päivämäärä sekä hiihtopaikka ja tietysti hiihtoaika, lisäksi voi kirjoitella keli- ja muita selityksiä. Sen jälkeen voi haastaa seuraavia mukaan.

Jotta kisa saadaan alkuun, haastan kaikki essulaiset, mutta erityisesti tytöistä Emilian, pojista Alvarin, naisista Sannan ja miehistä Panun kokeilemaan tänään la 8.12. keskuspuiston pururadalla vapaalla tyylillä saavuttamani noin 22 minuutin hiihtoaikani alittamista. Palkintona kaikki osallistujat saavat speku-palstalla mainetta ja kunnia, alle 21-vuotiaille aikani alittaville essulaisille voin luvata suffelin, jos yllämainitut tiedot on kirjattu speku-palstalle. Enemmän en nyt uskalla luvata, jos vaikka kaikki essun 150 suunnistuskoululaista kepittävät mut mennen tullen! Tulostaan saa yrittää parantaa tänä talvena niin monta kertaa kuin haluaa (mutta palkinnon voi saada vain kerran). 

Lisäksi haluan haastaa hiihtohaastekisan ”perhesarjaan” Raution perheen, eli Mikaelin, Danielin ja Ulrikan vanhempineen hiihtoretkelle essun majalta Olarin pururadan ympäri. Kannustusta varten voin kertoa meidän perheen kiertäneen saman reitin itsenäisyyspäivänä (toki lähistöltä kotoa lähtien) vajaan kahden tunnin aikaan. Reitin pituus lienee jotain neljän ja viiden kilometrin väliltä. Rautiot voivat haastaa sitten muita otettuaan haasteen vastaan.

Tsemppiä kaikille ja nähdään ladulla, hiihtoniilot !

Poika suksilla

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.