Essun nuoret innolla joulukuun testijuoksussa

Joulukuun testijuoksussa olosuhteet olivat sankan lumisateen vuoksi haastavat. Tämä ei suinkaan estänyt essua asettamasta lähtöviivalle alueen aktiivisinta juniorikaartia. Huolimatta radan pehmeydestä, Pirkkolan illassa juostiin lukuisia omia ennätysaikoja. Jokainen osallistuja sai lisäksi erinomaisen harjoituksen tarkalla ajanotolla. 6 km radan nopein oli Lari, ja 3 km matkalla vauhdikkain oli Allu. Essun 18 tuloksen saanutta on uusi osanottajaennätys, ja hieno osoitus nuorten mainiosta talviharjoitteluaktiivisuudesta. Seuraava mahdollisuus juosta chipin kanssa aikoja on ensi lauantaina klo 13 Hakunilassa juostava Aktia-cup, josta löytyy kaikille sopiva ikäsarja.

Tulokset Pirkkola 11.12.

Aktia-cup

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.