Ohjaajatapaaminen ja valmennusseminaari Vierumäellä

Suunnistusliitto järjestää helmikuussa 8.-10.2 (valmennusseminaari) ja 9.-10.2 (ohjaajatapaaminen) Vierumäellä perinteiset valmentajien ja nuoriso-ohjaajien tilaisuudet. Nämä ovat erittäin hyviä tilaisuuksia sekä oppia uutta että tavata toimijoita muista seuroista, verkostoitua ja saada hyviä ideoita toteutettavaksi omassa seurassamme.

Tavoitteenmme on saada molempiin tilaisuuksiin aktiiveja tai sellaiseksi haluavia EsSulaisia mukaan. Nuorisojaos tukee osallistujien maksuja budjetin sallimissa rajoissa.  Tervetulleita ovat myös uudet ohjaajat, jotka haluavat aloittaa toiminnan EsSun nuorten parissa.  Ilmoittakaa halukkuudestanne osallistua jompaankumpaan tilaisuuteen Ernolle 5.1.2013 mennessä.

Lisätietoja tapahtumista ja ohjelmasta löytyy:

http://www.suunnistusliitto.fi/ssl/sslwww.nsf/sp?open&cid=content3FB897-2 (ohjaajatapaaminen)

http://www.suunnistusliitto.fi/ssl/sslwww.nsf/sp2?open&cid=content40F11B (valmennusseminaari)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.