Essun korttelicupin tarkennetut säännöt

Essun korttelicup 1 pyörähtää käyntiin Pihkaniskojen korttelikisojen myötä. Osakilpailuja on neljä, ja niiden päivät ovat seuraavat:

13.1.

27.1.

3.2.

17.2.

Korttelicupissa kilpaillaan essun sisällä kolmessa sarjassa:

1) Rangers-sarjassa matkat ovat 3 km ja 6 km. Paras Rangers-ikäinen saa kummaltakin matkalta pisteitä 25, ja siitä alaspäin 24-23-22-jne. Jokainen läpi juossut saa aina vähintään yhden pisteen. Ainoastaan essun jäsenet, jotka ovat ilmoittaneet seuransa ilmoittautumisen yhteydessä, ja jotka ovat Rangers-ikäisiä, saavat pisteitä.

2) eGroupJr-sarjassa matkat ovat 6 km ja 9 km. Paras eGroupJr-ikäinen saa kummaltakin matkalta pisteitä 25, ja siitä alaspäin 24-23-22-jne. Jokainen läpi juossut saa aina vähintään yhden pisteen. Ainoastaan essun jäsenet, jotka ovat ilmoittaneet seuransa ilmoittautumisen yhteydessä, ja jotka ovat eGroupoJr-ikäisiä, saavat pisteitä.

3) eGroup-sarjassa matkat ovat 12 km ja 9 km. Paras eGroup-ikäinen tai vanhempi saa pisteitä 25, ja siitä alaspäin 24-23-22-jne. Jokainen läpi juossut saa aina vähintään yhden pisteen. Ainoastaan essun jäsenet, jotka ovat ilmoittaneet seuransa ilmoittautumisen yhteydessä, ja jotka ovat eGroup-ikäisiä tai vanhempia, saavat pisteitä.

Palkinnot ja kunnia jaetaan erikseen kaikissa sarjoissa Rangers, eGroupJr ja eGroup (+vanhemmat). Palkintoja ovat lupautuneet sponsoroimaan ainakin Suunto ja Renewa. Sääntöjä voidaan tuunata aina ensimmäiseen osakisaan asti, ehdotuksia voi laittaa vaikka spekulaatiokanavalle. Jos osallistuu palkintojen luovuttamiseen, ehdotukset saattavat mennä myös läpi.

Korttelien paikat löytyvät pihkaniskojen kotisivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.