Tiomilan joukkueiden valinta 2013

Essu starttaa tämän vuoden Tiomilaan kahdella miesten joukkueella, kahdella naisten joukkueella ja kolmella nuorten joukkueella. Kilpailu käydään 4-5.5.2013 Upplands Brossa noin 30 km Tukholman pohjoispuolella.

Essun joukkueiden valintamenettely ja -perusteet ovat:

Miesten ykkösjoukkue

Vaihe 1:  Neljä urheilijaa valitaan aikaisempien näyttöjen, kevään kunnon ja valitsijaryhmän harkinnan perusteella 11.4. mennessä.

Vaihe 2: FinnSpringin henkilökohtaisen kilpailun H21A-radan neljä kohdassa 1 valitsematonta essulaista valitaan joukkueeseen 27.4.

Vaihe 3: Kaksi urheilijaa valitaan näyttöjen ja valitsijaryhmän harkinnan perusteella 28.4. Näyttökilpailuina kevään kisat, erityisesti Ankkurirastit ja FinnSpring.

Miesten kakkosjoukkue

Joukkue valitaan näyttöjen ja harkinnan perusteella 28.4., näyttökilpailuina kevään kisat, erityisesti Ankkurirastit ja FinnSpring.

Naisten ykkös- ja kakkosjoukkue

Joukkueet valitaan näyttöjen ja harkinnan perusteella 28.4., näyttökilpailuina kevään kisat, erityisesti Ankkurirastit ja FinnSpring.

Nuorten ykkös-, kakkos- ja kolmosjoukkue

Joukkueet valitaan näyttöjen ja harkinnan perusteella 28.4., näyttökilpailuina kevään kisat, erityisesti Ankkurirastit ja FinnSpring.

Joukkueet valitaan lähtökohtaisesti Essun ilmoittautumissivulla (Treenit- ja tapahtumat)  Tiomilaan ilmoittautuneista urheilijoista.

Terveisin valitsijaryhmä Leo, Virpi, Harri ja Petri

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.