Tiomila, miesten ykkösen ensimmäiset valinnat

Essun miesten Tiomilan ykkösjoukkueen ensimmäisessä valintavaiheessa joukkueeseen on valittu:

Antti Honkimaa

Atis Reskis

Alexander Neliubin

Anssi Vesanto

Valinnat on tehty aikaisempien näyttöjen ja valintaryhmän näkemyksen perusteella. Tavoitteena on, että nämä urheilijat juoksevat alkupään yöosuudet ja ankkuriosuuden.

Seuraavat valinnat tehdään FinnSpringin jälkeen, jolloin joukkueeseen valitaan FinnSpingin H21A-radan tulosten perusteella neljä urheilijaa ja muiden näyttöjen ja harkinnan perusteella kaksi urheilijaa.

The above mentioned athletes have been selected to Essu 1 Tiomila-team. This selection was based on the earlier results and and on the consideration of the selection team. The plan is that these athletes will run the night legs and the last leg of the competition.

The next selection to the team will be  after FinnSpring, when four runners will be selected based on the results of the M21A-class of FinnSpring and two based on other performance and on the consideration of the selection team.

Terveisin valintaryhmä/Essu selection team

Leo, Harri ja Petri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.