Tiomilaan

Vielä ehtii ilmoittatua mukaan Tiomilaan, kunhan hoitaa ilmoitautumisen viimeistään perjantain 28.3. aikana Essun MyClub-palvelussa.

Jos sinulla ei ole MyClub-tunnuksia, voit myös ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen: valmennus@espoonsuunta.fi

Matkat bussilla Turun kautta Siljalla. Lähtö 1.5. illalla ja paluu 5.5. aamuksi Espooseen.

Kisaan on ilmoitettu kolme miesten joukkuetta (joista yksi Nostalgiajoukkue), kaksi naisten joukkuetta ja kolme nuorten joukkuetta.

Nostalgiajoukkueelle on varattu menomatkaa varten perjantaille 2.5. kaksi neljän hengen hyttiä ja kaksi henkilöautopaikka. Nostalgiajoukkueen jäsenten ei tarvitse ilmoittautua tähän, Juha hoitaa Nostalgian matka- ja kisajärjestelyt.

Pääjoukolle on tarjolla perjantaina valmistautumisharjoitukset kisapaikan lähellä ja sen jälkeen yhden yön sisämajoitus. Kisayöksi on varattu tilaa järjestäjän lämmitetystä majoitusteltasta.

Ilmoita lisätiedoissa ruokailetko laivalla buffassa a) menomatkalla, b) paluumatkalla.

Hinnat: aikuisten joukkueissa kilpailevat 300 eur, nuorten joukkueissa kilpailevat 270 eur. Essun tuki valmennusryhmien sääntöjen ja seuran käytännön mukaisesti. Hintoihin sisältyy kilpailumaksut, bussimatkat, laivaliput, menomatkalla laivalla aamiainen, harjoituspäivän lounas ja iltaruokailu, harjoitukset, sisämajoitus kisaa edeltävänä yönä ja majoitus lämmitetyssä teltassa kisapaikalla. Laivan buffetit veloitetaan erikseen varausten mukaan ja kisapaikan ruokailut pitää hoitaa itse. Buffettien hinta aikuisilta 30 eur/ruokailu ja alle 18-vuotiailta 15 eur/ruokailu.

Erillishinnat itse omat matkansa järjestäville ja maksaville: miesten ja naisten joukkueissa juoksevat 130 eur/hlö ja nuorten joukkueissa jouksevat 90 eur/hlö. Nämä erillishinnat sisältävät joukkuemaksun, majoitustelttapaikan ja osuuden seuratelttapaikan ja SI-tikkujen kustannuksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.