SM hisukisoista essulaisille mitaleita ja plaketteja

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNGEspoon Suunnan hiihtosuunnistus porukka kahmi reilusti mitaleita, plaketteja ja sm-pisteitä Sodankylässä pidetyistä SM-kisoista. Vähälumisen talven takia kolme SM kisaa oli siirretty tänne Sodankylän Kommattivaaran maisemiin Lumirastien yhteyteen. Lunta oli reilusti sekä myös nousua ja vauhdikkaita laskuja riitti. Naisten yleisen sarjan kisassa Maailmanmestari ja Euroopan mestari Mervi Pesu hallitsi kaikkia matkoja. Essu:n tytöt Anni ja Venla sinnittelivät hienosti erikoispitkän matkan 32 kilometrin kisan ja olivat niukasti plakettien ulkopuolella eli 12. ja 13. Essu:n vauhdikas hiihtäjä, SM hiihtokisojen kolmas Antti Honkimaa hiihtosuunnisti sprintissä sijalle 9. Erikoispitkän matkan kisassa harmittava suksen katkeaminen hidasti Antin menoa, mutta silti sinnitteli sijalle 12.

Onnittelut kaikille!

Tuloksia:

SM-sprintti:

H21 9. Antti Honkimaa

H16 10. Alvar Palmen

D40 1. Virpi Palmen

D65 7. Ritva Mikkonen

D70 2. Leena Paatero ja 3. Eeva Tanska

 

SM-keskimatka:

D21 9. Anni Honkimaa

D40 1. Virpi Palmen

D65 7. Ritva Mikkonen

D70 3. Leena Paatero ja 5. Eeva Tanska

H16 7. Alvar Palmen

H80 5. Pertti Laurila

 

SM-erikoispitkä:

D40 2. Virpi Palmen

D65 7. Ritva Mikkonen

D70 2. Eeva Tanska ja 6. Leena Paatero

H80 3. Pertti Laurila

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.