HiihtoMestari 2015 kisa käynnistyy!

hiihtomestari2Lumi on verhonnut maan valkoiseksi myös etelärannikolla, ja on aika käynnistää eGroup ja eGroupJr-ryhmien, sekä samanikäisten essun jäsenten HiihtoMestari 2015-kisa.

Kisan säännöt ovat yksinkertaiset: Kilpailuaikana 28.12.2014-31.3.2015 suksitaan hiihtokilometrejä niin paljon kuin mahdollista. Kilometrit merkitään tämän uutisen liitteenä olevalle lomakkeelle, joka skannataan ja palautetaan täysi-ikäisen huoltajan allekirjoituksella varustettuna 5.4.2015 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Hiihto.Mestari@gmail.com. Vaihtoehtoisesti sen voi myös lähettää postilla osoitteeseen Hiihto Mestari, Platinatie 8B, 02750 Espoo. Kilpailussa on 4 sarjaa; tytöt ja pojat, a) 2002 ja myöhemmin syntyneet, b) 1999-2001 syntyneet. Kaikki osallistuneet palkitaan kevätkokouksen/talvikauden päätöksen yhteydessä pienellä osallistumispalkinnolla, ja kaikkien neljän sarjan kolme parasta saa lisäksi kunniapalkinnon.

Ennen kuin syöksyt vauhdilla laduille, lataa oma kilometrilomake täältä: Hiihtomestari 2015 lomake

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.