Esportissa ilmaisia vuoroja ja avoimet ovet essulaisille !

Uusin yhteistyökumppanimme Esport tarjoaa lisää mahdollisuuksia kaikille Essun jäsenille perheineen, aiempien superedullisten korttien lisäksi!

Esportissa on koko Espoon Suunta ry:n perheelle avoimet ovet 26.1.-8.2.2015.

Saat tulla veloituksetta tutustumaan haluamasi toimipisteen kuntosalille tai valitsemallesi ryhmäliikuntatunnille yhden kerran näiden kahden viikon aikana!

Tutustumismahdollisuus on osoitettu kaikille Espoon Suunta ry jäsenmaksun maksaneiden jäsenten perheeseen kuuluville. Yksi käyntikerta/toimipiste/henkilö (saat samalla kerralla tutustua halutessasi sekä kuntosalille että ryhmäliikuntatunnille).

Saat tutustua kerran jokaiselle toimipisteelle. Ilmainen tutustumismahdollisuus myös Esport Centerin mailapeleihin (tennis/sulkapallo/squash). Tutustuminen 1h mailapeli-vuorolle. Saat vastaanotosta tarvittaessa mailan tuntia varten lainaksi.

Saavu Esportin vastaanottopisteelle, sano koodisana “Espoon Suunta” ja pääset tutustumaan Esportiin
veloituksetta (toimipisteiden sijainnit ja lisätietoja eri liikuntamahdollisuuksista saat osoitteesta www.esport.fi). Valikoimasta löytyy mm. kuntosaleja, sisäjuoksurata, laaja valikoima ryhmäliikuntatunteja sekä mailapelejä.

Varaudu pyydettäessä todistamaan jäsenyytesi ainakin yhden perheenjäsenesi osalta jotenkin, esim. jäsenmaksukuitilla tai tavallisen henkilötodistuksen avulla (Esportilla on käytössä essun jäsenluettelo 2014).

Esport

 

Tulostettava liite: tutustumisviikot_EspoonSuunta_2015

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.