Tervetuloa Espoon Suunnan Suunnistuskouluun!

skoulu3Mikä on kumpare, miltä näyttää suo kartalla & maastossa ja mitä metsässä saa tehdä jokamiehenoikeuksien nojalla? Muun muassa tällaisia asioita opetellaan lasten ja nuorten suunnistuskoulussa tänä vuonna.

Suunnistuskoulun harjoitukset ovat maanantaisin klo 18:30-20:00. Harjoituspaikkoina on niin Espoon keskuspuisto kuin muutkin Espoon alueen metsät. Suunnistuskoulussa ohjelma on monipuolista: tavallisia suunnistusratoja, leikkejä, karttamerkkibingoa maastossa, aarteen etsintää, sprinttisuunnistusta, toimintailtoja makkaran paistoineen, yösuunnistuksia jne.

Suunnistuskouluharjoitusten lisäksi toimintaan kuuluu suosittu Pokaalijahti, jonka tavoitteena on antaa lapsille mahdollisuus kokeilla oppimiaan taitoja kilpailunomaisissa tapahtumissa tuttujen ohjaajien ja omien vanhempien avustamana. Kauden aikana vähintään kolmeen pokaalijahtiin osallistuneet palkitaan hienoilla pokaaleilla! Teemme myös kauden aikana retkiä yhteisillä bussikyydeillä muutamiin suunnistuskilpailutapahtumiin, esim. Särkänniemisuunnistukseen.

Suunnistuskoulumaksu on 85 euroa/lapsi. Suuunnistuskoulu on tarkoitettu Espoon Suunnan jäsenille eli suunnistuskouluun osallistuvien tulee liittyä seuraan jäseniksi. Jäsenmaksu on 40 euroa/lapsi tai 150 euroa/perhe. Maksut sisältävät mm. vakuutuksen, koko vuoden harjoitukset, talvisin salivuorot, tukea kilpailuihin osallistumiseen ja suunnistuskoulun retkiin sekä seuratukea Espoon Suunnan leireihin.

Suunnistuskoulussa lapset jaetaan ikä- ja suunnistuskokemuksena mukaisiin ryhmiin. Ryhmiä löytyy 5-vuotiaista 16-vuotiaisiin saakka. Lisätietoja ryhmistä ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Espoon Suunnan kotisivuilta:

Suunnistuskoulu

Lisätietoja suunnistuskoulusta voit kysyä sähköpostitse osoitteesta nuoriso@espoonsuunta.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.