Särkänniemisuunnistus 23.5.2015 – ilmoittaudu MyClubiin 15.5. mennessä

XV Särkänniemi-suunnistus 23.5.2015
* Ilmoittautuminen yhteiskuljetukseen avataan tiistaina 28.4. kello 18:00 MyClubissa
* Ilmoittautumien kilpailuun auki IRMA-palvelussa, lapsille valitaan ”seura maksaa”
* Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 15.5.

 

Kaikki mukaan vuoden hauskimpaan suunnistustapahtumaan! Espoon Suunnan Nuorisojaos järjestää lauantaina 23.5.2015 perinteisen, koko perheen päiväretken Tampereelle Särkänniemisuunnistukseen. Tänä vuonna Särkänniemessä on vielä enemmän vilskettä kuin aikaisempina vuosina: Lasten ja nuorten Särkänniemisuunnistuksen lisäksi käydään naisten ja miesten Huippuliigan kilpailu sekä myös avoin aikuisten kansallinen sprinttikilpailu.

Päivän aikataulun pääkohdat:

7:00 Yhteiskuljetusten lähtö:
Bussi 1 EsSun majalta Puolarmaarista
Bussi 2 Leppävaaran liityntäparkista
~09:00 Saapuminen Särkänniemeen, valmistautumista Särkänniemisuunnistukseen
*9:00 Huippuliigan naisten sprinttikilpailu alkaa
*10:00 Särkänniemisuunnistus alkaa, sen jälkeen vapaata ohjelmaa huvipuistossa oman huoltajan kanssa Tornado / Ipana-sarjojen lähdöt heti Särkänniemi-suunnistuksen jälkeen
*11:45 Aikuisten kansallinen kilpailu alkaa
*12:00 Huippuliigan miesten sprinttikilpailu alkaa
*~18:00 Lähtö takaisin Helsinkiin

Kilpailun sarjat
Kilpailun nuorten sarjat ovat: H16, D16, H14, D14, H13, D13, H12, D12, H11, D11, H10A ja D10A tavalliset lyhyet suunnistusradat ja H10RR, D10RR, H9RR ja D9RR. Lisäksi avoimina sarjoina (lisenssi ei välttämätön): H8RR, D8RR, H8RRS, D8RRS, H7RRS, D7RRS, H6RRS, D6RRS, H5RRS ja D5RSS. RRS‐ sarjoissa saattaja on sallittu. Lisäksi Särkänniemessä järjestetään kansallinen kilpailu.

Tärkeää tietoa kilpailusta
Leimaustapa on Emit-leimaus. Emit-numero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Jos emit-numeroa ei ilmoiteta, järjestäjä varaa lainakortin. Lisenssi: Sarjoihin H/D 16, 14, 13, 12, 11 ja H/D 10RR, 9RR osallistuvilla tulee olla lisenssi. 0-14 -vuotiaiden vakuutuksellinen lisenssi eli ns. Nuori Suunta –kortti sisältyy suunnistuskoulun maksuun. Lähtöajat tulevat internetiin Kooveen kotisivulle http://www.koovee.fi/suunnistus keskiviikkona 20.5.

Kustannukset
Seura kustantaa alle 18-vuotiaiden EsSun jäsenten bussikuljetuksen, muilta bussimatkasta veloitetaan EUR 20. Särkänniemi-rannekkeet veloitetaan kaikilta osallistujilta (Elämys-avain yli 120 cm pitkille 36 euroa ja Ipana-avain 100-120 cm pitkille 30 euroa). Kilpailumaksut maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä suunnistusliiton IRMA-järjestelmässä. Sisäänpääsy Särkänniemen elämyspuiston alueelle on ilmainen sekä kilpailijoille että kilpailua seuraaville.

Varusteet
Varusteet sään mukaan. Radat kulkevat Särkänniemen Elämyspuistossa ja Näsinneulan ympäristössä. Radat ovat osittain puistometsikössä, joten normaali suunnistusjalkine on sopiva, mutta RR-radoista suoriutuu hyvin myös lenkkitossuissa. Muita varusteita em. Emit-kortti sekä kompassi.

Muita huomioitavia asioita
Pukeutuminen ja pesu on järjestetty kilpailukeskuksessa. Vastuukysymyksistä johtuen on tärkeää, että jokaisella lapsella on oma nimetty huoltaja mukana ja että huvipuistossa liikkuminen tapahtuu huoltajan seurassa.

Ilmoittautuminen
Kilpailuun voi ilmoittautua Suunnistusliiton IRMA -palvelun kautta 17.5.2015 mennessä, ks. ensimmäinen linkki alla. EsSun sivuilla on hyvät käyttöohjeet palveluun (ks. toinen linkki alla), mutta jos teet IRMA-ilmoittautumista ensi kertaa varaa riittävästi aikaa mahdollisesti eteen tulevien ongelmien selvittämiseen. Ilmoittautuessa IRMA:n kautta on tiedettävä kilpailijan lisenssinumero.

Kuljetukseen voit ilmoittautua Espoon Suunnan MyClub sivujen kautta osoitteessa https://espoonsuunta.myclub.fi/. MyClub sivuille avataan erilliset ilmoittautumiset seuran majalta Puolarmaarista ja Leppäraavan liityntäparkista lähteville busseille tiistaina 28.4. kello 18. Ole siis tarkkana, että ilmoittaudut oikeaan kuljetukseen. Ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 15.5. Muista ilmoittaa jokainen henkilö erikseen seuraavilla tiedoilla: Nimi, sarja (tähän tiedoksi aikuinen / lapsi) ja lisätietoja (tähän tiedoksi tilattava ranneke eli Elämys-avain yli 120 cm pitkille tai Ipana-avain alle 120 cm pitkille). Mikäli yksi MyClub-käyttäjä ilmoittaa useamman henkilön kuljetukseen (vaikka suunnistuskoululainen ja huoltaja), muista ilmoittaa tästä lisätiedoissa. Mukaan voit tietenkin tulla myös omalla kuljetuksella.

Kilpailuun ilmoittautumiseen annetaan opastusta 4.5. pidettävän Pokaalijahdin yhteydessä kello 18:30 – 19:30. Opastajat löytyvät Pokaalijahdin ilmoittautumispöydän luota.

Kaikki mukaan!

Terveisin, EsSu:n Nuorisojaosto

 

IRMA: https://irma.suunnistusliitto.fi/irma/public/competitioncalendar/view
IRMA ohjeet: http://espoonsuunta.fi/wp-content/uploads/2014/04/Ilmoittautumisohjeet_EsSu_2014.pdf

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.