eGroupJr Taitoharjoitus Kilonpuiston koululla ja Steinerkoululla

Marko on järjestänyt tälle viikolle Kilonpuiston koululle (ti) ja Streiner koululle (to)  eGroupJr harjoitukset, jossa teemana on suorituksen sujuvoittaminen. Viikolla on kaksi melko saman tyyppistä harjoitusta,  jotta saamme kunnon tehokuurin. Harjoituksissa on useita lyhyitä ratoja, jotka ovat varsin helppoja, mutta rastivälit ovat lyhyitä ja sisältävät suunnanvaihtoja. Harjoituksilla haetaan siis sujuvuutta ennen kaikkea rastityöskentelyyn ja rastilta lähtöön.

Tänään tiistaina meitä oli noin 20 harjoituksessa ja mukaan oli uskaltautunut myös eGroup ryhmäläisiä kirittämään nuorempiaan. Samalla myös testattiin uutta tulospalvelu-prosessia, jotta saataisiin entisestään sujuvoitettua Pokaalijahtien ja Sarjasuunnistusten tulospalvelua.

Torstaina jatketaan, mutta hieman metsäisemmillä radoilla. Harjoitukset avoimet kaikille seuralaisille.

IMG_0247

Tulokset 9.6.2015

Väliajat 9.6.2015

Tänään olikin vuorossa Markon maastorata, johon Tykki oli käynyt piilottamassa rastit. Vaikea rata opetti tänään useita tarkkaan kartanlukuun. Lisäksi harjoiteltiin taas myös tulospalvelun toimintaa.

FullSizeRender

 

Tulokset 11.6.2015

Väliajat 11.6.2015

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.